Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Mahjong spelregels

Mahjong is van oudsher een Chinees spelletje en kun je in diverse varianten spelen. De basis van dit spel bestaat uit het klikken op twee identieke stenen om ze te verwijderen en daarmee ruimte te maken voor de volgende Mahjong combinatie. Dit doe je totdat de hele stapel stenen weg is. Dan heb je gewonnen. Kun je geen stenen meer verwijderen, dan heb je verloren. Je kunt alleen Mahjong stenen verwijderen als ze aan de rand liggen of naast elkaar. Door levels uit te spelen ontvang je hulpmiddelen die je kunt inzetten als je vastloopt in moeilijkere levels.


Verken Azië tijdens het Mahjong Dynasty spel
Mahjong Dynasty is een reis door Azië. Speel level voor level en ga zo door heel Azië heen. Je gaat telkens een stapje verder na het wegspelen van een nieuwe reeks met stenen. De levels worden steeds moeilijker, maar de vrolijke Chinese muziek en unieke stenencombinaties maken het heel boeiend. Dit spel werkt prima om je even af te leiden of om de tijd te vullen. Probeer het ook eens!