Ga naar de inhoud

Thuisvakantie: Playa del Balcon is een goede vakantiebestemming

Update:
Thuisvakantie 'Playa del Balcon'

De temperaturen stijgen weer en we weten inmiddels wel dat we voor mooi weer niet perse in het buitenland moeten zijn. Nog niet op vakantie geweest en twijfel je na alle weerberichten van deze zomer? Ga dan op Thuisvakantie op Playa del Balcon.

Haal een (opblaas)zwembad in huis om pootje te baden of – bij een grote tuin – helemaal in te liggen. Lees hier waarom Playa del Balcon zo slecht nog niet is en kom in de vakantiestemming.

Top 10 voordelen van Playa del Balcon

  1. Geen lange reis
  2. Geen ander bed
  3. Geen leeg getrokken portemonnee
  4. Geen stress voor het inpakken
  5. Geen wachttijden op het vliegveld
  6. Geen lange autoritten en files
  7. Geen jetlags
  8. Geen heimwee
  9. Geen ergernissen aan andere mensen
  10. Geen discussies over het dagprogramma

Playa del Balcon, het financiële plaatje 

Eén van de grootste voordelen van thuisvakantie is het financiële plaatje. Geen doorlopende kosten van de huur of hypotheek van je huis, terwijl je er niet bent. Geen kosten aan accommodaties, reizen en activiteiten. Én geen uitgaven aan de dierenopvang waar je eventueel je huisdier naartoe brengt. Of je nu veel of weinig te besteden hebt: op de spaarstand gaan en vakantie overslaan is helemaal zo gek nog niet. Misschien kun je het hierdoor juist aan andere dingen uitbesteden.

Verbouwingen waar je al jaren van droomt

Zoals het verbouwen van de veranda, waar je al jaren van droomt. Of het renoveren van de keuken, waar het tot nu toe nog niet van is gekomen. Waarschijnlijk geef je op vakantie doorgaans ook meer geld uit in de horeca. Hoewel je dat nu makkelijk kunt overslaan, kun je dit deel van het budget ook gebruiken op ‘Playa del Balcon’.

De vertrouwde omgeving bij thuisvakantie

De vertrouwde omgeving ligt dus bij thuisblijven in de vakantie aan je voeten. Je hoeft geen aanspraak te zoeken met andere camping- of hotelgasten; je loopt zo langs de bekende buren. Het vertrouwde gevoel dat ‘Playa del Balcon’ biedt, vind je nergens anders. Dat is voor veel mensen een goede reden om thuis te blijven of een vakantiebestemming in eigen land uitkiezen.

Meer over: