Ga naar de inhoud

Frans Bauer ijdelheid ten top volgens zijn zonen

Update:
Frans Bauer realitysoap ijdel

Goed nieuws voor fans: de Bauers zijn weer op de buis. De realitysoap rond de bekende zanger en zijn gezin heeft een vervolg gekregen bij AvroTros. Zonen Christiaan (22) en Frans junior (19) delen grappige weetjes over hun vader in deze serie. Waar niet alleen de trouwe fans om kunnen lachen.

Realitysoap ‘De Bauers’ gestart

De zonen van Frans Bauer, Christiaan (22) en Frans junior (19), bieden een glimp van het leven van hun vader en de hernieuwde aandacht voor de familie-realityshow. De populaire serie, die 20 jaar geleden begon, maakt een comeback.

In de nieuwe serie worden de kijkers meegenomen in de avonturen van de Bauers. De jongens vertellen over de alledaagse aspecten van hun familieleven en benadrukken de sterke band tussen de broers. Ze delen grappige verhalen over hun vader, inclusief zijn uitgebreide ochtendroutine en humor. Ook bespreken ze hoe trots ze zijn om de naam van hun bekende vader te dragen.

Frans Bauer werkt al een lange tijd aan een gezonde leefstijl. Hij weet inmiddels dat het eten van een broodje ei (op wit broodje) niet zo’n gezond ontbijt is. Hij begint zijn dag vaak sportief en is regelmatig op dieet. Dat hij zoveel tijd kwijt is voor de spiegel in zijn badkamer was ons nog niet bekend.

Gezond ontbijt

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Grappige onthullingen van de Bauer broers

Christiaan en Frans junior, de zonen van de volkszanger, weten het zeker. Hun vader is de grootste ijdelheid zelve. “Onze vader smeert meer zalfjes op z’n gezicht dan mama.” Een opvallende onthulling die laat zien dat Frans Bauer ook maar een gewone man is, met zijn eigenaardigheden.

Frans Bauer ijdelheid

Fans zullen ongetwijfeld smullen van dit soort intieme details uit het leven van de familie Bauer in het nieuwe seizoen van de realitysoap. Wat staat ons de komende weken nog te wachten?

Frans en Christiaan over terugkeer Bauers

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder terug >>

Wordt Frans Bauer opa?

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder terug >>

Wil je meer zien? De Bauers – 20 jaar later, elke donderdag om 20.35 uur op AvroTros op NPO 1.

Bron: AD, Talpa

Meer over: