Ga naar de inhoud

Waar woont Rico Verhoeven?

Update:
Waar woont Rico Verhoeven?

Waar woont Rico Verhoeven? In 2017 kocht de meest bekende professionele kickbokser van Nederland, samen met zijn vriendin, een mega grote villa in Halsteren. Na hier 8 jaar met veel plezier te hebben gewoond, heeft het stel afgelopen week nog een prachtige miljoenenvilla gekocht.

Aanvankelijk was er weinig bekend over hun nieuwe onderkomen, maar nu kunnen we enkele spannende details onthullen over de woning van de Glory Grand Prix-winnaar.

Een oase van rust in Amsterdam Nieuw-West

Rico en Naomy hebben samen een vrijstaande woning gekocht in Nederland. Amsterdam Nieuw-West, om precies te zijn. Naar verluidt heeft dit juweeltje het paar maar liefst 1,3 miljoen euro gekost. Voorheen had het huis een commerciële bestemming, maar dat is nu veranderd naar ‘wonen’, waardoor ze nu werkelijk een prachtig paleis kunnen creëren, aldus bronnen van Shownieuws. Er zijn momenteel nog geen beelden van hoe ze de villa willen verbouwen. Maar als je de vorige woning van Rico ziet, weet je zeker dat het prachtig gaat worden.

Bekijk de uitzending van Shownieuws terug >>

Ambitieuze plannen en toekomstige woningdromen

Het stel heeft ambitieuze plannen voor hun nieuwe thuis. ‘We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces. Vandaag hadden we onze eerste afspraak met de architect en we zijn zo enthousiast om binnenkort de eerste schetsen te zien van al onze besproken ideeën,’ deelden ze vol enthousiasme op Instagram. Dit is het eerste huis dat Rico Verhoeven en Naomy samen hebben gekocht. Naomy woonde overigens al in Amsterdam voordat ze deze stap zetten.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Het Amsterdamse paleis van Rico Verhoeven: een overzicht

De vrijstaande woning werd gekocht voor een bedrag van 1.275.000 euro, met een hypotheek van 1.205.000 euro. De woonoppervlakte beslaat 96 vierkante meter. Het prijzengeld van € 500.000,- van de eerste Glory Grand Prix op 9 maart 2024 zal worden besteed aan de verbouwing van dit Amsterdamse paleis. Opmerkelijk is dat hij voor zowel zijn huis in Halsteren als zijn nieuwe woning in Amsterdam (bijna volledige) hypotheek heeft genomen. Dit terwijl hij zijn beleggingspand in Halsteren met eigen middelen heeft afbetaald.

Voorheen woonde Rico in Halsteren

Tot op heden woonde Rico Verhoeven in Halsteren, waar hij tevens een beleggingspand bezit. Met een prijskaartje van 688.000 euro was hij de trotse eigenaar geworden van deze schitterende woning. Deze enorme villa stond eerder voor 730.000 euro te koop en had maar liefst 29 maanden op de markt had gestaan. Deze villa besloeg een woonoppervlakte van 213 vierkante meter. Dit verdeeld over 3 woonlagen en beschikte over 8 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 1 badkamer. De luxe woonkeuken was voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren, terwijl de tuin rondom de villa lag. Ook had Rico een aangebouwde stenen garage waar plaats was voor 3 auto’s. De gehele villa was uitgerust met vloerverwarming en een camerasysteem voor extra veiligheid. Van het huis in Halsteren zelf zijn er weinig beelden, maar de wel van de tuin. Bij deze wat mooi beelden van Rico (en zijn tuin).

De tekst gaat onder de video verder >>

Waar woont Rico Verhoeven

De vraag rijst nu of Rico zich volledig zal richten op Amsterdam, of dat hij zijn beleggingen en/of woning in Halsteren zal behouden. Wat denk jij?

Binnenkort weer een andere ‘Wie Woont Waar’! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist niets meer:

Meer over: