Ga naar de inhoud

Wens Prinses Kate beterschap, stuur haar een kaartje

Update:
Kate kaart sturen

Lees je ons nieuws regelmatig, dan weet je inmiddels ook dat Kate Middleton, de Prinses van Wales, behandelingen ondergaat tegen kanker. Het zijn angstige tijden voor deze Koninklijke familie. En als je ziek bent is het altijd fijn om een lief kaartje te ontvangen met beterschapswensen. Jij kan ook een kaartje sturen om Kate beterschap te wensen.

Een Engelse dame ging je voor, lees hieronder hoe dat voor haar uitpakte.

Prinses Kate een hart onder de riem steken

De tekst gaat onder de foto verder >>

Stuur Kate Middleton een kaart
Stuur Kate Middleton een kaart

Recent deelde een dame uit het Verenigd Koninkrijk een ontroerend verhaal op X. Nadat ze een kaart had gestuurd naar prinses Kate, die eerder dit jaar een buikoperatie onderging, ontving ze een koninklijk antwoord op het briefpapier van Kensington Palace. In het antwoord werden de hartelijke groeten gedaan en liet de koninklijke familie weten de goede wensen erg te waarderen. Het ontroert de schrijfster ook. Ze had er natuurlijk niet op gerekend dat ze een persoonlijk antwoord zou krijgen. Lees hieronder wat ze deelde op X.

De tekst gaat verder onder het bericht >>

Het toont aan hoe mensen meeleven met de koninklijke familie. Terwijl de Prinses van Wales, op 42-jarige leeftijd, een behandeling ondergaat tegen kanker, kan jij haar steunen door haar een brief of kaart vol goede wensen te sturen. Onderaan deze tekst vindt je het adres.

Laten we samen de prinses een hart onder de riem steken!

Het is niet alleen Allex Marie die op X haar steun betuigt aan de royals. Meer koninklijke fans sturen regelmatig post naar de familie om speciale gelegenheden te vieren. Voor hun verjaardagen. Voor de feestdagen. Of als leden gaan trouwen. En regelmatig krijgen brievenschrijvers een reactie. Dit geldt ook voor fans van de Oranjes. Bij belangrijke evenementen ontvangt het Koninklijk Huis ook regelmatig post.

Wil jij ook jouw steun betuigen aan Prinses Kate? Dat kan. Stuur dan jouw brief of kaart naar dit adres:

HRH De Prinses van Wales

Clarence House

Londen SW1A 1BA

Verenigd Koninkrijk

Hoewel prinses Kate en haar gezin voornamelijk in Windsor wonen, in Adelaide Cottage, is hun thuisbasis ook in Londen. Als je liever post stuurt naar hun Londense adres, gebruik dan het volgende adres:

Kensington Palace

Londen W8 4PU

Laten we samen onze warme wensen en steun overbrengen naar de prinses. Een kleine daad van vriendelijkheid kan een groot verschil maken voor iemand die ziek is. Een kaartje sturen is tegenwoordig heel gemakkelijk met Kaartje2Go.

Meer over: