Ga naar de inhoud

Waar woont John van ’t Schip?

Update:
Waar woont John van 't Schip

Het is een bekend gezicht voor velen in de wereld van het Nederlandse voetbal: John van ’t Schip. Maar wat velen misschien niet weten, is waar hij woont. Laten we eens een kijkje nemen in dit prachtige optrekje.

Ook benieuwd waar Mark Rutte woont?

Een beetje achtergrond

John van ’t Schip heeft na zijn voetbalcarrière bij Ajax in het buitenland gespeeld (en gewoond) voor clubs in Italië, Spanje en Japan. Hij speelde voor voetbalclubs zoals Genoa en Sampdoria in Italië, Zaragoza in Spanje en Jubilo Iwata in Japan.

Amsterdam de Pijp

John van ’t Schip, de schoonzoon van de legendarische Willeke Alberti, heeft in 2007 samen met zijn vrouw Danielle Oonk besloten hun 3-kamerappartement in Amsterdam (de Pijp) te koop aan te bieden voor het aanzienlijke bedrag van €375.000,-. Dit appartement, ooit gekocht voor €282.500,- in juli 2014, gaf ze de mogelijkheid tot een aantrekkelijke winst van ruim €90.000,-. Een interessante investering, zou je zeggen.

Een blik binnen bij John van ’t Schip

Met een woonoppervlakte van 60 vierkante meter bood dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De 3 kamers omvatten 2 slaapkamers en een badkamer. De open leefkeuken met kookeiland is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en nodigt uit tot culinaire hoogstandjes. En laten we vooral de prachtige eiken houten vloer niet vergeten die door het hele appartement ligt, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd.

Een nieuwe wending in Naarden

Terwijl ze hun gezamenlijke appartement te koop hadden gezet, vonden ze elders hun nieuwe thuis. Na zijn terugkeer naar Nederland vanuit Australië, waar hij zich vanwege privéomstandigheden bevond, woont hij nu alleen in Naarden.

Deze historische stad, gelegen in het Gooi, staat bekend om zijn charmante straatjes, imposante vestingwerken en prachtige natuurlijke omgeving. Voor John biedt Naarden een rustige en idyllische omgeving, perfect om te ontspannen naast de drukte van het voetbalveld. Helaas is er weinig te vinden over zijn huidige woning… Maar 1 ding is zeker: het is een fantastisch huis.

Ja, hij woont tegenwoordig in Naarden maar het blijft toch onze Amstelveense Johnny

https://1amstelveen.nl/

De tekst gaat onder het bericht verder >>

John van ’t Schip maakt een zware tijd door

Naast de resultaten van voetbalclub Ajax, verwerkt John van ’t Schip nog steeds het verlies van zijn vrouw.

Beeldmateriaal: BSR Agency (Getty Images)

Meer over: