Ga naar de inhoud

Frans Bauer en voltallige gezin terug in reallifesoap

Update:
Frans Bauer reallifesoap

De Bauers Keren Terug: Frans en Mariska Bauer onthullen nieuwe reallifesoap. Onlangs ontkende Frans nog alle geruchten, maar nu is het dan toch echt zover!

Hij zei ‘ik weet van niets en het lijkt me handig dat ik het weet als het door zou gaan’, maar nu blijkt het toch zo te zijn. Want eindelijk is de langverwachte wens van de kijkers werkelijkheid geworden. Het populaire gezin maakt hun comeback.

De bevestiging van dit opwindende nieuws kwam van een woordvoerster van omroep AVROTROS, nadat tv-deskundige Tina Nijkamp hierover rapporteerde.

Vanaf wanneer zijn de Bauers terug met reallifesoap?

Frans en Mariska Bauer zullen aan het begin van het komende jaar opnieuw te zien zijn in een sprankelend nieuw seizoen van hun reallifesoap. De serie gaat gewoon over hun dagelijkse leven, geen reisverslag meer zoals ze de laatste jaren lieten zien.

Volg gratis gids.tv voor de exacte data!

Opnames in volle gang

“De opnames gaan binnenkort van start,” meldt Nijkamp enthousiast. Binnenkort belichten de nieuwe afleveringen het leven van de Bauer-familie. Ze zijn te bewonderen op NPO 1, met als verwachte startdatum dus begin volgend jaar.

Een bijzonder aspect van deze nieuwe reeks is de deelname van de 4 kinderen (een aanhang) van het zangkoppel Frans en Mariska.

Een blik in het leven van de Bauers

De Bauers was in 2003 zo’n doorslaand succes op RTL 4 dat de zender hem uit wanhoop een blanco cheque aanbood om een vervolg te maken. Hij kwam met veel andere tv’s programma’s, maar niet met een nieuwe serie over zijn privéleven. Het laatste tv-programma gaat over laaggeletterdheid.

De terugkeer van de Bauers naar de Nederlandse televisie is niet alleen verheugend voor de fans, maar ook voor degenen die eerder hoorden dat Frans terughoudend was over het bespreken van zijn privéleven thuis. Ditmaal belooft de reallifesoap een intieme kijk te bieden op het dagelijkse leven van de familie Bauer, inclusief de activiteiten van alle kinderen.

“Mensen hebben het vaak over een terugkeer, maar wij hebben het daar nog nooit met elkaar over gehad. Inmiddels heb ik 2 juristen thuiszitten, die gaan dat vast ook nog even onder de loep nemen met pa. Ze worden ook ouder, dus ik als dat soort dingen wil doen, moeten we echt eerst heel goed met elkaar gaan praten”, zei hij eerder tegen LINDA.

Shownieuws, bekijk de beelden

Bekijk de aankondiging terug in dit videofragment >>

Bronnen: Shownieuws (Talpa), LINDA
Beeldmateriaal: Talpa

Meer over: