Waar kun je het beste je foto's op canvas laten printen?

Wie heeft er ervaring met canvas afdrukken. Goeie kwaliteit en voor een redelijke prijs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hiermee heb ik goede ervaringen. http://www.canvascompany.nl Toegevoegd na 2 minuten: Je kunt er vrijblijvend vragen via mail stellen. Ze beantwoorden die snel en accuraat. Hebben ideeën bij afwijkende maten, denken dus mee. Hebben regelmatig ook nog voordeelaanbiedingen. Ken meerdere mensen die er heel tevreden over zijn. (Lijkt wel verkooppraatje, maar dat is mijn ervaring.) Toegevoegd na 3 minuten: En alles via internet! Ook best handig als je met via internet aankopen doen geen probleem hebt.

Bij www.kruidvat.nl wellicht het voordeligst...

Ik weet niet waar je woont, maar je kan het bij lowie copie proberen. Ik zelf woon in amsterdam, en die print geloof ik opalles op tassen op kussen op bekers opmuismatten. Je kan het zo gek nog niet bedenken en ze printen het. Maar ik kan je wel zeggen dat het niet echt goedkoop is, en zo te zien vroeg je niet zo duur, maar ik weet niet wat je duur en niet duur vind. En als het goed is doet hema het ook en die is veel goedkoper, maar ik denk alleen dat d kwaliteid minder is bij de hema.

Hema. Goed en goedkoop.

Ik heb goede ervaringen met: http://www.herinneringenoplinnen.nl/home Ze begeleiden het geheel goed per mail. Ze deden bij ons ook suggesties om de print nog beter tot zijn recht te laten komen. Wij hebben vier printen laten maken en zijn zeer tevreden, zowel over de service als over het resultaat.

herinnineringen op linnen heb ik ook goede ervaring mee.

Ik heb goede ervaringen met de fotoservice van Ziggo. Had zelfs in de kersttijd mijn afdrukken na 3 dagen in huis! Schijnt ook goed uit kwaliteitstesten te zijn gekomen. Of ze verhoudingsgewijs goedkoop zijn, weet ik niet.

Persoonlijk heb ik goede ervaring met: http://www.canvassite.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100