Hoe kom ik aan een simpele juten zak?

ik zit hier midden in de (rand)stad, dus geen welkoop of boerenbond oid in de buurt.
tegen sinterklaas kan je ze wel kopen in de speelgoedzaak, maar dan zijn ze met opdruk, en best wel prijzig.
ik heb er een nodig om tzt m'n passiflora in te verpakken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon even naar een stoffenwinkel gaan en grove- of fijne- jute kopen (of bestellen,indien ze het niet op voorraad hebben), een stopnaald en wat grof ecru garen. dan kun je het zo groot (of klein) maken als jezelf wilt!!

Ik heb een site gevonden, is alleen een beetje ver van jou af, gok ik... Toegevoegd na 9 minuten: Ik heb nog op marktplaats gezocht, maar dat is vooral met sinterklaas erop.

Ik ben vorig jaar bij blokker binnen gelopen en deze hebben uit magazijn een exemplaar tevoorschijn getoverd, kijk anders eens of er verhuurbedrijven zijn van sint spullen, deze kunnen je vaak ook verder helpen, al is het maar aan een adres.

misschien zit er nog een groenteboer bij je in de buurt.. hun kunnen vaak op veilingen of bij de boer aan jute zakken komen ..

Ik woon ook inde randstad en in de wijde omtrek geen boer te vinden! Ik verpak mijn passiflora altijd in 'bubbeltjesplasitic', dat kunje per rol kopen. Beschermd heel goed want ik heb hem al jaren. Ik neem aan dat je hem van de winter tegen vorst wilt beschermen? Ze zijn behoorlijk sterk, want vorig jaar was ik te laat bij onverwachte vorst en heb hem die hele vorstperiode niet afgeschermd omdat ik dacht dat hij toch al dood was. Ik heb hem wel laten zitten, want hij was nog niet echt zwart, wel droog. De tijd dat hij weer nieuw blad moest krijgen deed hij nog niets en ineens kwam er een nieuw blaadje, zeker een maand te laat. Nu is mijn hele muurtje weer bedekt ermee, hij heeft alleen niet gebloeid. Straks verpak ik hem weer in die folie en in het voorjaar snoei ik hem weer, geef voeding en hoop er weer het beste van. Je zou natuurlijk ook een Sinterklaas zak kunnen kopen en hem een verfbadje geven in een leuke kleur!

De groentenboer of de aardappelenman die aan de deur komt. Blokker, Bart Smit, Intertoys, en verder alle speelgoedzaken verkopen die tegen de feestdagen jute zakken. Bedenk dat de Sint het ook in postzakken brengt. Om het helemaal origineel te maken kunt u proberen om een Spaanse postzak te bemachtigen. Toegevoegd na 3 minuten: Multifunctioneel antwoord. Ik merkte niet op dat het voor het inpakken van een Passiflora was.

Zit er misschien nog een oude kolenboer bij je in de buurt die hebben vast en zeker een juten zak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100