Mogen de buren de oude schutting die op de helft staat weg halen zodra ze mijn nieuwe schutting op mijn helft zien?

Toegevoegd na 55 seconden:
Ik bedoel zodat ze tegen mijn nieuwe schutting aankijken. Terwijl ze eerst niet mee wilden doen aan een nieuwe schutting voor ons samen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de oude schutting op de scheiding staat en dus van jullie samen is mag het niet. Als de oude van hun is mag het wel. De nieuwe schutting staat op jouw grond en is door jou betaald. Ze mogen er natuurlijk wel naar kijken maar er niets aan doen.

leuk buren pesten:P ja dat mag als het op jou grond staat mag dat. ik heb buren die hebben een boom in hun tuin staan:P

Waarschijnlijk heb je het met ze gehad over een nieuwe schutting,willen ze niet aan meewerken blijkt.Je kan hier weinig aan doen het is balen maar mag wel,zeker als deze oude op hun grond staat.

Als ze hem met hun blikken beschadigen, zou ik onmiddellijk de rijdende rechter inschakelen. Trouwens clevere lui, die buren! Die moet je in ere houden! Je zegt dat de oude op de helft staat, op wiens helft?

Wettelijk gezien blijft de (oude) schutting die op de erfafscheiding staat eigendom van jullie beiden, dus geen van jullie mag hem weghalen zonder overleg en toestemming van de ander. Er komt daarna ook een punt "buren pesten" . Dat de buren niet mee willen doen aan de nieuwe schutting is eigenlijk een vorm van jullie pesten. Aan de andere kant is protesteren tegen het weghalen van die oude schutting door JULLIE als jullie die hele schutting niet meer kunnen zien ook een vorm van "expres dwarszitten" Maar je staat wel in je recht. Als je buren de oude schutting weghalen kapen ze er nl wel even een halve meter tuin bij. Dus het enige dat jullie nog kunnen doen (maar dat is niet bevordelijk voor de verstandhouding en die is al bereslecht zo te horen) : tegen de buren zeggen dat ze de oude schutting NIET weg mogen halen omdat JIJ die ruimte ertussen (die ook van jou is) gebruikt voor opslag van spul (en troep) en eigenlijk moet je er dan ook een paar rollen gaas ed tussen kiepen. Dan kunnen zij hem niet weghalen want dan zitten ze met jouw spullen Ik wens je sterkte, dit wil je eigenlijk niet met de buren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100