een houten schutting schoonmaken

de schuttingen zijn er groen we hebben wel een hogedrukspuit maar dan krijgen de buren overlast van water en wat meekomt met spuiten graag een goede tip hoe het te doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met schoonmaak azijn en een boender of een luiwagen eroverheen schrobben, de azijn in een spuitfles doen en erop spuiten kan ook. Na een paar dagen is de schutting weer helemaal schoon. Toegevoegd na 1 minuut: Ik vond nog een site. Toegevoegd na 2 minuten: In elke supermarkt te koop, ik haal het zelf bij de C1000 en betaal 59 of 69 eurocent per fles.

Bronnen:
http://www.schoonmaakazijn.nl/rond_huis.html

Als je de schutting dan eenmaal schoon hebt, kan je die 'wassen' met anti-bacteriële handzeep (gewoon van de supermarkt) dan komt de aanslag veel minder snel terug.

Overleg met uw buren om op een regenachtige dag samen de schutting schoon te maken aan beide zijden met behulp van de hogedrukspuit. Gebruik geen chemicalien.

Een groene schutting schoonmaken met een lawaaiierige, waterverspillende stroomvretende hogedrukstpuit is ook je reinste onzin. Het gaat bijna net zo snel - zo niet sneller - met een oplossing van (schoonmaak)azijn en heet water en een borsteltje. Ben je er tenminste meteen af, en nog voor wat langere tijd ook. Wij hadden ook van die lekkere buren die de hogedrukspuit hadden ontdekt in plaats van de bezem / onkruidborstel / schrobber, en zaten elke avond in de herrie van dat rotding (want je tuin er mee 'vegen' duurt wel bijna een uur !) en de enorme hoeveelheden water zorgden zo ongeveer in de hele BUURT voor overlast. Die dingen moet je gebruiken waar ze voor zijn, niet als vervanging voor apparaten waar je een heel klein beetje kracht of energie in moet stoppen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100