Bij de Lidl is een tuincultivator in de aanbieding. Ik heb er geen verstand van. Is dit wel of niet een goede koop. Graag met onderbouwing.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een mooi gazon wil krijgen, dan is verticuteren met een cultivator noodzakelijk. Hiermee haal je oude gras en mosresten uit je gazon en zorg je tevens voor een betere doorluchting van de grond. Ga je voor een gazon als een tapijt, dan is een cultivator een goede koop.

het ligt eraan hoe duur-ie is als hij $3 is dan is hij niet zo goed.voor $10 kan je hem wel kopen.

Specifiek is daar weinig over te zeggen, ze hebben steeds kort lopende aanbiedingen, dus meestal is er niemand te vinden die er al een paar jaar een heeft. In het algemeen heb ik goeie ervaringen met hun gereedschap. Heb je een hele grote tuin en gebruik je hem vaak, dan zou ik voor een duurdere gaan. Heb je een kleine tuin, dan zou ik het met de hand doen: met een tuinklauw of omspitten. Voor een normale tuin: prima.

Een cultivator is een zeer nuttig apparaat, dat staat vast. Of het ook een goedekoop is, kun je eigenlijk voor de koop nog niet zeggen. Dus kan er ook geen deugdelijke onderbouwing worden gegeven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100