Waar kan ik het beste een goede bureaustoel kopen?

Ik ben al een hele tijd aan het zoeken naar de juiste stoel. ze zijn vaak veel te fors.

de online winkels zijn niet goeg genoeg, ik moet absoluut passen. ben maar 1.63 lang, en heb een zithoogte nodig van tussen de 38 en 45 cm.
de stoel moet een fors gewicht kunnen hebben ( 110kg) en moet ook nog een goede lumbaalsteun hebben.
Overal waar ik maar kijk staan er GEEN specificaties bij... ben ik nou gek of WILLEN ze geen stoel verkopen??

Natuurlijk zit ik ook nog met een budget.
Maar, vooral, WAAR en bij wie kan ik een goede stoel gaan passen?
woon in zeist, dus zowel zeist als utrecht of amersfoort zijn mogelijkheden ;-)

iemand goede ideeen?
alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf een stoel van RH, type Extend. De stoel is ingesteld en verkocht door mijn ergotherapeut en kost rond de 800 euro meen ik. Ik heb hiervoor destijds met mijn werkgever een deal gesloten omdat we er beide wat aan hadden. Als je problemen hebt met normale bureaustoelen dan zou ik toch eens met een ergonomisch bedrijf gaan praten. Die hebben daar verstand van. Toegevoegd na 6 minuten: Ik heb deze leverancier even gebeld (zie website link) voor je en zij raden de Logic 3 aan, maar de mevrouw gaf aan dat met je lengte je een gewone bureaustoel kunt kopen met een lage gasveer. Dit soot stoelen kunnen met verschillende gasveren uitgevoerd worden. De RH stoelen moeten via een dealer besteld worden. Een ergo adviseur kan je dan ook de juiste stoel leveren. Toegevoegd na 6 uur: Mocht je budget een probleem zijn, ik heb goede verhalen gehoord over de Ikea stoel Klappe (zie link). Die lijkt ook heel erg op die van mij. Gewoon eens proberen in de winkel!

Bronnen:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products...
http://www.rhstoelen.nl/web/startpagina.aspx

dat grote zweedsewarenhuis heeft er heel veel ook hele goede betaalbare enne als je geen bezwaar hebt tegen tweede hands is er bij jou in de buurt een kringloop winkel? je zult versteld staan wat voor prachtige dingen je daar nog vandaan kunt halen

Ik zou gaan zoeken op bedrijven die ergonomische kantoormeubelen verkopen.. die kunen eventueel ook op maat maken en het s best betaalbaar.. ik weet er allleen in Eindhoven: Ergonomique

Probeer het eens bij een kantoorhandel, iets als office center ofzo. En inderdaad ook, dat blauw/gele meubelwarenhuis heeft een grote keuze aan stoelen.

IKEA, Leenbakker, Praxis (om het even welke bouwmarkt, eigenlijk)

Hier is een ruime keuze aan verschillende stoelen. Een voorbeeld is toegevoegd, maar dat is opruiming. Ze zijn wel gericht op bedrijven, maar stuur een mail en je weet of ze ook een enkele stoel zouden willen leveren en wat de mogelijkheden zijn. Ze zitten wel in de Achterhoek, maar nu in de vakantietijd ....het is best wel mooi daar. Wie weet. Toegevoegd na 9 uur: Nog een 3e soort van hen toegevoegd, de comforto. Daar ontbreken de prijzen. Informatie via mail of telefoon is mogelijk.

Bij Ikea, Wij hebben daar ook een goede bureau stoel gekocht. Je kunt zelf uitproberen en zoeken naar buget. Toegevoegd na 1 uur: uh..budget..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100