Wat is een goede kleurencombinatie bij zilver?

Welke kleur zou ik nog best kunnen gebruiken bij een zilvere kersttafel? We gaan een zilvere tafellaken gebruiken en we zijn nog aan t twijfelen over de kleur van de overloop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien is rood de kleur van kerst leuk bij het zilver? In je profiel foto zit ook groen bij het zilveren jasje, misschien is groen bij het zilver wel leuk.

ik zou daar een warme kleur tegenover stellen. mij lijkt rood erg mooi, of zelfs goud.

Erg mooi is zwart met wit en zilver. Trendy en ook mooi is paars met zilver en roze accenten. Rood vind ik persoonlijk mooier met goud, behalve bordeaux rood. Dat is ook wel chique met zilver. Toegevoegd na 2 minuten: Wanneer je een loper ziet die een zilverdraad erdoor heen heeft of zilveren motief, neem die dan ongeacht de kleur. Zo heb je altijd een geheel dat bij elkaar past.

Paars! Ik vind paars met zilver erg mooi staan in mijn boom!

Zilver gaat goed samen met rood

Heel donkerblauw. Dan strooi je nog wat gouden of zilveren sterretjes over de loper, zo lijkt het net een sterrenhemel.

Wit. Zo'n mooie combinatie, zo echt passen bij sneeuw en kerst. Wel klassiek. Maar ik heb het zelf ook en geniet al van het kijken ernaar! Succes!

Ik heb zelf ook een kamer met zilver....Nou doe maar niet groen en zo hoor. Ik zou donker paars zwart wit en Creme kleur doen net zoals mij komt alles goed xxx

Zilver met donkerblauw en goud absoluut met rood!!

Zilver staat super-chique met lila en zwart. Of met lila en paars-blauw.

Dat ligt aan de kleuren van de inrichting van je huiskamer, daar zou ik in ieder geval rekening mee houden om het een "af" geheel te laten worden. Wit is overal mee te combineren, en staat nog eens heel chique ook, vooral als je het afmaakt met mooie kaarsen en evt. iets met bloemen (vooral laag, zodat je je overbuurman/vrouw nog ziet). En natuurlijk zwart, ook erg mooi met zilver.

Zilver-Wijnrood en Zwart Chique dus! Succes

Je zou b.v. een bordeaux of paarse loper kunnen gebruiken staat erg chique erbij.

Combineer het met de kerstballen in je kerstboom, dan blijft het geheel 1 kleur en vloekt het niet bij elkaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100