Zijn er alternatieven voor die dure brabantia afvalzakken?

Ik heb zo'n hoge smalle afvalbak (30 l), even hoog als een standaardbak, ongeveer de helft smaller.

Ik wil hem niet inruilen voor een gewone want dan steekt hij uit, maar die speciale zakken: 4 euro voor een rolletje!!!!

Weet iemand een alternatieve zak die toch voldoet EN goedkoper is?

Gewone afvalzakken zijn toch eigenlijk te groot, en andere zakken zijn altijd te kort

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kun je gewoon in de supermarkt terecht voor het eigen merk. Alleen dien je dan even goed naar de afmeting te kijken. Voor zover ik weet verkoopt onze supermarkt om de hoek ook smalle zakken. Wij hebben namelijk zelf ook zo'n smalle en hoge afvalbak. Het scheelt inderdaad qua prijs enorm of je brabantia zakken koopt of huismerk, niet normaal waarom een merk altijd zoveel moet kosten terwijl het dus schijnbaar ook goedkoper kan!!

Zit er bij jou in de buurt een winkel van Action? Die hebben tegenwoordig ook verschillende soorten en maten afvalzak, en flink goedkoper dan bij de supermarkt. Zou je eens kunnen kijken.

Wat qua lengte wel zou passen zijn die blauwe afvalzakken die je bij de bouwmarkt kan kopen. Exacte prijs weet ik niet, maar op het net kan je er 200 krijgen voor 50,- euro http://www.vendrigpackaging.com/assortiment/afval___hygiene/afvalzakken/Blauwe_afvalzakken.html?id=278

Hoi, Die v/d Hema met sluittrekkoordje zijn cool,sterk en erg handig en zeker altijd goedkoper ! De HEMA staat 4 : hollandse eenheidsprijzen maatschappij a'dam Veel artikelen hebben een lagere prijs en op zijn minst zelfde kwaliteit ! Gebruik ze zelf ook en 'n aanrader ! Succes ! Groet Simon

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100