Mijn man heeft een zeer vette hoofdhuid. Dat laat vlekken achter in de kussenslopen. Gaat er op 60 graden niet uit. Ruikt ook muf. Iemand een tip?

Was met oa met `dure`merken en ook op 90 graden geprobeerd. Beddengoed (met name slopen) blijft vet aanvoelen en ruitk muffig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat hem wat aan zijn hoofdhuid doen! Een tijdje wassen met alleen pure olijfoliezeep. Eens in de week en niet vaker, want dan stimuleer je weer de aanmaak van talg. Zijn huid moet weer de natuurlijke balans terug vinden. Verder moet hij kijken naar zijn voeding. Foute voeding kan er voor zorgen dat iemand zijn hoofdhuid erg vet wordt. In de tussentijd kun je ook een handdoek op zijn kussen leggen, zo voorkom je in ieder geval dat er vlekken in de sloop komen.

Gewoon een nacht in de Biotex zetten voor het sloop in de machine gaat. En misschien elke dag een schoon sloop dan trekt het niet zo hardnekkig in. Toegevoegd na 2 minuten: In plaats van Biotex kan afwasmiddel ook want dat is ook een ontvetter.

Neem uw man zoals hij is en neem ook celstof kussenslopen. Die kun je weggooien als ze vies zijn. Als elk huisje zijn kruisje heeft, valt deze toch wel mee, niet?

Vaker het sloop verschonen, desnoods elke dag. En je zou kunnen kijken naar welke shampoo hij gebruikt. Eventueel advies aan een kapper vragen over de hoofdhuid.

De kussensloop in schoonmaakazijn een uurtje laten intrekken voor het wassen en altijd een (oude) kussensloop onder, dan ruikt de kussen niet.

Ik herken dat probleem!gebruik in plaats een sloop een handdoek of badstof kussensloop (eventueel zelf te maken) Dat werkt echt en geen problemen met uitwassen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100