Hoe krijg ik de stoffeering van mijn stoelen weer fris (eetkamer stoelen )?

Toegevoegd na 3 minuten:
Met wat voor schoonmaakmiddel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat ik zou gebruiken is water met een flinke scheut schoonmaakazijn.

Schoonmaken met water.

Met een stoomreiniger en een schone microvezeldoek. Stoom op de stof richten, maar niet te nat maken. Daarna gelijk met een schone doek afnemen. Doekje regelmatig uitspoelen. Doe steeds kleine stukjes, anders is je bekleding doordrenkt met water. Hiermee wordt het echt heel goed schoon!! Toegevoegd na 3 minuten: Als de stoelen weer droog zijn, insprayen met een vuil- en waterafstodende spray.

het ligt er natuurlijk aan wat voor stof/bekleding er op die stoel zit. water met soda of biotex.doekje geregeld spoelen of met n stoomstrijkijzer de stoom er boven laten stomen en dan met n schone katoenen doek goed droog poetsen/deppen/wrijven. succes

Een klein scheutje ammoniak in warm water doen en met een goed uitgeknepen doek van links naar rechts over de bekleding gaan. Doe dit met lekker warm weer dan kun je de stoelen buiten zetten,ze drogen dan sneller... Ik gebruik altijd ammoniak...het vuil en vet vliegt eraf...

Kan inderdaad met ammoniak en water, maar je kan ook van HG een bekledingreiniger kopen. Dit werkt erg goed. Je spuit het erop, het gaat schuimen, leg er een oude handdoek overheen en het vuil trekt daarin. Hartstikke schoon.

Gewoon een sopje van dreft handwas maken. Met een goed uitgewrongen doek deppen. Daarna wel vuilafstotend middel sprayen anders wordt het na het reinigen weer heel snel vuil.

Ik heb een stoomapparaat die ik voor dit soort klusjes gebruik. Het lijkt net een kleine stofzuiger. Je moet zorgen dat het apparaat goed op druk is. Spuit eerst wat op een loze plek (bv douche als je de stoelen daar reinigt) zodat er geen warm water eruit komt maar alleen stoom. Ik heb altijd een oude schone handdoek erbij. Ik spuit een stuk en dan ga ik er met de handdoek over.

Als je ze alleen maar fris wilt hebben, dus je er niet al te grove vuilplekken in hebt zitten dan is er ook (sapur) tapijtpoeder. Dat is een beetje vochtig en grof poeder wat je erop moet strooien, laten drogen, en afstofzuigen. Licht vuil verdwijnt hier ook mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100