waarom is er wel een schoonmaakmiddel voor je afwasmachine, maar niet voor de wasmachine?

Weet jij het antwoord?

/2500

omdat je in wasmachine geen vette borden en pannen doet in de vaatwasser blijven vette resten achter in je wasmachine niet door het veelvuldig naspoelen wat de was op het laatst doet blijven er geen resten achter

je kunt je wasmachine gewoon schoonmaken door hem een programma te laten draaien zonder was en met chloor in het bakje waar je normaal zeep in doet wel een volledig programma laten draaien en je kunt ook soda gebruiken

Dat bestaat wel. Er zijn zakjes korrels waarmee je je wasmachine kunt ontkalken en ontvetten. Er zijn ook flesjes die je er in kunt doen. Maar met soda gaat het ook prima.

Bronnen:
http://www.wasmachinereiniger.nl/wasmachin...

Dat is er wel. B.v. het ontkalkingsmiddel Calgon is er zo een. Uiteindelijk is ontkalking ook schoonmaken!

Die schoonmaakmiddelen voor de vaatwasser zijn echt onzin! Hoe vies is de binnenkant van je vaatwasser??? Hij wordt toch gereiningd tijdens de vaat. De randen en rubbers maak je af en toe schoon met een doekje. Voor de wasmachine kun je af en toe schoonmaakazijn gebruiken en op een laag temperatuur draaien voor de kalk.

Er zijn verschillende schoonmaakmiddelen voor de vaatwasser. Deze zijn speciaal gericht op ontkalking en ontvetting.

Bronnen:
http://siemenshuishoudelijk.nl/afwasmachin...

Bij de aldi kun je zakjes schoonmaakmiddel kopen van una die in allebei kunnen en volgens mij hebben crofty en HG allebei speciaal wasmachine reiniger.

Er zijn inderdaad tabletten die tegen de kalk aanslag zijn in je wasmachine. Hier heb ik nog iets op toe te voegen: draai eens een was op de maximale temperatuur (rond de 90 graden). Hierdoor spoelen de leidingen ook schoon. Wasmachines kunnen namelijk ook vies worden omdat we tegenwoordig vaak op 30 graden wassen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100