Hoe reinig je schoenen aan de binnenzijde?

Ik heb vandaag een paar schoenen gekocht bij de kringloopwinkel die ik binnenkort moet gebruiken in een sketch. Misschien stel ik me aan maar ik zou het toch wel prettig vinden om de binnenkant te reinigen voor ik mijn tere voetjes (hahaha) er in laat glijden.

Hoe kan ik dit het beste doen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar een toko en haal daar een pak bakingsoda voor 2 euro (zuiveringszout) gooi een flinke hoeveelheid vanuit het pak in de schoenen . Schud het wat heen en weer(voorzichtig) zodat alles stof door het zout is aan geraakt . Vul vervolgens de schoen verder op met nog meer zout en laat het een nacht staan . Leegschudden en stofzuiger er door . Fris en schoon doeg

Doe wat schoonmaakazijn op een doekje en wrijf daar de binnenkant van de schoen mee schoon. Je kan ook bij de drogist een spuitbus aanschaffen die de schoen desinfecteerd, zodat je het gevaar van voetschimmel uit de weg gaat. Persoonlijk vind ik het niet zo'n fijn idee, om in andermans schoenen rond te lopen. de kan op een infectie is best groot.

Ja dat snap ik dat je zil wil reinigen,neem een beetje lauw water en een borsteltje met groenenzeep daar mee maak je ze lekker fris. Vul de schoenen daarna op met kranten ,het vocht neemt de kranten op. Zet ze onder de cv en droog en schoon zijn je schoenen. Succes met je sketch! Toegevoegd na 5 minuten: je kan ze ook altijd zandstalen natuurlijk ;)

Met een stoomreiniger. Veel schoenen kunnen trouwens ook gewoon in de was op een wol- of fijnwas programma.

leg ze een paar dagen {in een plastic tas}in de vrieskast dan gaan alle bacterieen schimmels dood en kun je ze gerust aantrekken

op kunststof schoenen kan je van alles loslaten. ik zou kiezen voor afnemen met een sopje allesreiniger, of schoonmaakazijn. veel plezier met je schoenen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100