Hoe maak jij een WC bril schoon voordat je een grote boodschap doet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik (zucht) heb altijd een echte vrouwenntas bij me. Altijd heb ik zo`n flesje handdesinfectant erin zitten, een beetje handdesinfectant gel op een schoon papierenzakdoekje doen en de bril ermee oppoetsen!

wc papier, en als het er is vochtig papier

Nooit eigenlijk, ik zorg dat mijn w.c. gewoon altijd schoon is.

Ik ga naar het invalidentoilet. In principe wordt hij minder gebruikt en is in de regel wat schoner (tenminste... zo ziet het eruit, nog geen microscoop meegenomen)

Je kunt het beter doen voor je de WC verlaat. Dit is voor iedereen prettiger.

Niet en anders ga ik ook naar het invaliden toilet. Kan je tenminste lang uit zitten.

Als het echt nodig is kan je ook toiletpapier over de hele bril heen leggen en dan hier op gaan zitten.

Ik heb ALTIJD van die papieren/plastic toiletbrilhoesjes bij me. Die gaan erover heen, tenminste op een openbaar toilet of bij vreemden. Thuis durf ik wel gewoon op de bril te gaan zitten. Ik heb altijd het idee dat het zo vies is op een openbaar toilet. Maar naar het schijnt zijn vaatdoekjes viezer..(nou niet bij mij)

Waar doe jij de grote boodschappen? ik merk dat dirk van de broek tegenwoordig een waardig concurrent is van de AH..

Bril schoonmaken doe ik nooit. Nergens voor nodig. Voor zover er bacteriën op de bril zitten, komen die a) niet door mijn huid heen, en doen ze dat toch, dan is dat b) een mooie training voor mijn immuunsysteem. Ik heb tot nu toe twee keer een steenpuist aan de achterkant van mijn bovenbeen gehad. Of dat van vieze WC-brillen kwam, is twijfelachtig. En al zou dat zo zijn, wat dan nog. Ten eerste gaat dat vanzelf over, ten tweede zou ik *elke dag* een hoop moeite moeten doen om iets pietluttigs te voorkomen dat *eens per twintig jaar* voorkomt. Dat is me de moeite niet waard.

Thuis is de wc gewoon altijd schoon, dus daar hoef ik niets extra's te doen voor ik ga zitten. Buiten de deur hoef ik gelukkig niet zo vaak een grote boodschap, maar mocht het gebeuren dan doe ik niets bijzonders met de bril. Wel heel goed handen wassen na afloop, dat dan weer wel.

Met een reiningsdoekje! Deze zijn vaak nog hygienisch ook en werken ontsmettend.

Met WC-papier

Ik tuf een klodder op de wc bril om deze vochtig te maken en wrijf het uit met een closetpapiertje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100