Ik heb een paarse vaatdoek op de badkamerwasbak laten liggen. Nu is dat stuk paars. Hoe krijg ik dit weer wit?

Ik heb ook gele vlekken van bijv. een zeeppomp. Het gaat er echt niet meer uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien bleek?

Bij mij werkt de jif met chloor ( in groene fles) heel erg goed op alle soorten vlekken in de badkamer. Ik heb geen ervaring met een paarse vaatdoek maar bij mij krijg ik ook vlekken van de zeeppomp en die gaan heel goed weg met jif met chloor en een schuursponsje. succes.

je krijgt de vlekken weg met wc eend.. beetje erop doen en intrekken en afdoen met schoon doekje... en echt weg gaan de vlekken..

Je kunt van die soort witte/grijze wondersponsjes kopen(bij action of kruitvat trekpleister enzo) daar krijg je ook heel veel vlekken mee weg!

"HG schimmelvlekkenreiniger" werkt ook super voor verf, gele zeepplekken... ;-) Gebruik dat oa. ook altijd alsk heb geknoeid met mn zwarte haarverf (op mn witte lavabo) :-D ff laten intrekken en na een +/- minuutje met een nat doekje nog es overgaan ;-)

Met wat tandpasta op en schuursponsje gaat het er zo vanaf, werkt echt heel goed!!

Als de wasbak van je badkamer gaat verkleuren - of het nu van sterk gekleurde kleding, schoonmaakmiddelen, kalk, zeep of wat dan ook is - is de oppervlakelaag poreus geworden (vaak door jaren- en jarenlang schoon te maken) en is hij eigenlijk aan vervanging toe. Bij toiletpotten en douchebakken zie je op de lange, lange duur hetzelfde. (Sneller als je vim en schuursponsjes gebruikt). Tot die tijd kun je de meeste vlekken gewoon verwijderen door ze in te smeren met (verdunde) bleek en die even in te laten trekken (of desnoods een hele nacht) maar het blijven lapmiddelen. Nieuwe verkleuringen zullen blijven optreden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100