Waarmee krijg je het beste de vaste (vloerbedekking) bekleding van je trap weer schoon?

zodat de bekleding ook wat langer schoon blijft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een lauw sopje van groene zeep.. Of tapijtreiniger van H&G....

kijk even op deze site mischien dat er wat tussen staat. http://www.omaweetraad.com/tips.php?rubriek=vlekken

Er zijn heel wat methodes om tapijt te reinigen. Een sopje van waspoeder voor handwas en wrijven met een doek kom je al een heel eind. Stoomreinigers, tapijtreinigers, speciaal vloerbedekkingreinigers enz. Het nadeel is dat eenmaal gereinigd tapijt vaak weer veel sneller vuil wordt.

ik zou goed schuieren met verdunde schoonmaakazijn.

met een stoomreiniger.

Besef dat als je met schoonmaakmiddelen aan de gang gaat er altijd een vettige laag in je bekleding blijft zitten die dan weer makkelijker vuil wordt. Als het niet nodig is nog niet aan beginnen, maar liever schoonmaakazijn of de stoomreiniger proberen.

Vanish Tapijt Power Mousse Vanish Power Mousse voor de grondige reiniging van tapijt waaronder tapijt van wol en synthetische vezels. Het schuim dringt de vezels binnen - voor grondige reiniging. Vanish Power Mousse is zacht voor vezels en kleuren en behoudt de schoonheid van het tapijt.

Bronnen:
http://www.drogisterij.net/Vanish_tapijt_p...

Hoe bedoel je moet schoonmaken? Als je wilt stofzuigen zie vorige vraag http://www.goeievraag.nl/vraag/stofzuigen-trap.29107 Anders idd een tapijtreiniger... succes.!

Wat ook goed gaat en gelijk opdroogt is een doek met Wasbenzine erover heen halen. Wasbenzine vervliegt gelijk..Neem wel regelmatig een schone doek het makkelijkst gaat het met een oude handdoek. Toegevoegd na 45 seconden: En ammoniak werkt ook uitstekend!Wel verdunnen met lauw water!

Van een oudere man van 92 jaar kreeg ik de volgende tip. Boenen met rauwe (hart) zuurkool. Zwaar werk maar het schijnt prima te helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100