Hoe kan ik een betrouwbaar schoonmaakbedrijf vinden, bijvoorbeeld via huishoudelijke websites?

Ik heb zeer drukke bestaan en heb daardoor niet altijd evenveel tijd of zin voor het dagelijkse huishouden. Daarom ben Ik opzoek naar een bedrijf dat mij kan ondersteunen in het dagelijks huishouden (in Rotterdam).

Toegevoegd na 29 minuten:
Het hoeft niet perse een bedrijf te zijn. Zijn er betrouwbare websites waar ik huishoudelijke hulpen kan vinden of sites waar mensen hun ervaringe delen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vraag eens rond in je omgeving of iemand een huishoudelijke hulp heeft, of iemand kent die een hulp heeft. Vraag bij je zoektocht via bv marktplaats gerust om referenties. Je kan ook via 'de witte werkster' op zoek gaan naar iemand. zie link, maar dan ben je wel vaak duurder uit.

Bronnen:
http://www.ikzoekeenwittewerkster.nl/
http://www.wittewerkster.nl/?gclid=CIvmpJb...

een schoonmaakbedrijf is nooit goedkoop, zij moeten zelf winst maken en personeel betalen, het is dus voordeliger particulier een huishoudster in dienst te nemen, huishoudelijke hulpen zijn er genoeg, vraag aan andere mensen hoe hun hulp bevalt, dan heb je kans dat daar een goede bijzit die voor jou ook een paar uur vrij wil maken.

Ik heb op Marktplaats een huishoudelijke hulp voor je gevonden uit Rotterdam. Aangeboden energieke interieurverzorgster in rotterdam Prijs: 12,50 euro per uur. KenmerkenType: Schoonmaken, Strijken, Wassen. Zoekt u hulp in het huishouden in rotterdam en omgeving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ik ben per direct beschikbaar en hou van mijn vak. Alle voorkomende huishoudelijke taken voer ik voor u uit. Mocht u meer informatie nodig hebben of gebruik willen maken van mijn diensten, neem gerust vrijblijvend contact met mij op via email. Met vriendelijke groet, Maryam Werkzaam in: Rotterdam

Bronnen:
http://diensten.marktplaats.nl/huishoudeli...

Via marktplaats of kaartjes in de supermarkt kun je dames m/v vinden die zwart willen schoonmaken. Voordeel van marktplaats is dat (on)tevreden klanten hun ervaringen kunnen melden. Een schoonmaakbedrijf is verhoudingsgewijs duur. "Zwarte" schoonmaker kost 10-15 euro per uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100