Waarmee kan ik mijn verwarming het beste schoonmaken??

Het is een ouderwetse met smalle openingen waar ik heel moeilijk tussen kan komen. En met een stofdoek is niet echt een optie omdat het stof helemaal is vastgeplakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het eens met een radiatorborstel. Die zijn er in veel maten en uitvoeringen, zodat je in alle kieren kunt komen. Op google staan er diverse.

je kunt ook een speciale borstel kopen voor op de stofzuiger of je gebruikt alleen de slang die erbij zit werkt prima

Kijk eens bij Action. Voor 1 of 2 Euro koop je daar een alternatief stofzuigermondje, dat zuigt en veegt tegelijk. De haren van dat borsteltje zijn vrij hard, dus je kunt het vuil er zelfs een beetje van "afschrapen". Het is maar klein, dus je kunt bijna overal bijkomen. Voor de aangekoekte viezigheid die dan nog overblijft, kun je een (oud) washandje gebruiken. Zijn je vingers te dik om erbij te komen, dan steek je er b.v. gewoon een liniaal in. Kom je gegarandeerd overal bij, en met een beetje Jif krijg je alles schoon.

Als alternatief kun je ook een zuigflesborstel kopen. Voor een habbekrats bij Action. Eventueel een washand omheen doen of een schuurlapje omheenbinden.

Inderdaad het stofzuigermondje van de action ( er zit een lang dun slangetje aan, heel handig). Of met een vochtige oude sok of panty, eventueel ergens overheen. na gebruik kan dit zo in de prullenmand.

Een grote dikke handdoek onder de radiator leggen en dan een goed heet sopje van bv groene zeep of gewoon allesreiniger maken. Dan zo'n radiator borstel/flessenborstel in het sop doen en goed nat "raggen". Want als het stof plakt, dan zal de radiator wat vettig zijn door bv roken of eten koken en krijg je het droog moeilijk weg. Een nieuwe droge dikke handdoek eronder laten liggen totdat alles weer gedroogd is. (of even de kachel een tikkie aan zetten)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100