Hoe krijg ik rode vlekken weg van mijn was ?

Hoe krijg ik rode vlekken weg van mijn was ?
Ik heb een rode doek gewassen tussen mijn was gewassen,waardoor mijn kleren nu allemaal rode vlekken hebben .

Weet jij het antwoord?

/2500

Sowieso niet eerst laten drogen, maar meteen nog een keer wassen. Als het witte was is (hoorde te zijn ;) kun je misschien een scheutje bleekmiddel toevoegen. Andere kleuren was zou ik gewoon nog een keer wassen. En volgende keer een colorcatcherdoekje gebruiken! Dat neemt in elk geval de ergste kleur die van je was komt op. Toegevoegd na 5 minuten: Misschien dat dit helpt? http://nl.hg.eu/wizard-shop/index/id/8/productId/5567 http://nl.hg.eu/wizard-shop/index/productId/144/id/8/HG_ontkleurder_voor_doorgelopen_witte_

Bij de drogist kan je een middel kopen dat het probleem oplost. Het moet enige tijd inweken en dan krijgt de was de oorspronkelijke kleur weer terug.

Van HG heb je twee middelen om doorgelopen was te herstellen, voor de witte en voor de bonte was: HG Ontkleurder Bonte Was HG ontkleurder voor doorgelopen was Bonte was verkleurd doordat er een niet kleurecht kledingstuk is meegewassen? Deze producten bieden de mogelijkheid om dit weer te herstellen. Geschikt voor hand- en machinewas. HG Ontkleurder Witte Was HG ontkleurder voor doorgelopen Witte was verkleurd doordat er een niet kleurecht kledingstuk is meegewassen? Deze producten bieden de mogelijkheid om dit weer te herstellen. Geschikt voor hand- en machinewas. (Mijn) Etos heeft ze in het assortiment.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100