Welke vaatwastabletten laten geen schoonmaakgeur achter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zelf heb ik geen vaatwasser (ben dol op zelf afwassen haha) maar heb wel ervaring met vaatwassers in gezinnen (miet kids) die behalve zwaar allergisch waren, ook slecht tegen die "chemische geur" die na openen van de deur steeds vrij kwam ;) Sinds moeders overstapte op dit product: http://www.klok-eco.nl/Klok-Eco-Alles-in-1-Vaatwastabletten-zijn-fosfaatvrij-Waardoor-zijn-de-fosfaten-vervangen.htm was het afgelopen met deze ergernis! Klok gebruik ik zelf meestal als waspoeder (ben ook zeer allergisch voor tig dingen) en bij de meeste supermarkten nog te koop (of bij eco-winkels) Online zag dit hier: http://www.allergiewinkel.nl/producten/categorie-allergievrij_wasmiddel/?osadcampaign=adwords&gclid=CIiakq_Kw6kCFcWJDgodXVpIow

Gebruik losse poeder van bijvoorbeeld sun. Daarvan kun je zelf de dosering bepalen. Tabletten kun je ook halveren. De geur is in beide gevallen een stuk minder.

Ik gebruik die van ecover, en soms klok. Breek het blokje vaak ook nog doormidden en heb dan nog steeds een schone vaat. Ecover ruikt nog iets, heel zacht hoor, en klok is geurloos.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100