Hoe krijg ik kerrie uit mijn witte kleding?

Ik heb het al 2x gewassen en het is er nog niet uit

Weet jij het antwoord?

/2500

kerrievlekken behandelen net als mayonaise en mosterd: spoel de vlek met lauw water af en wrijf de plek vervolgens in met glycerine, of gebruik bij tere weefsels eau de cologne of spiritus.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/forum/viewtopic...

Spoel de vlek met lauw water af en wrijf de plek vervolgens in met glycerine, of gebruik bij tere weefsels eau de cologne of spiritus. (Je hebt de kleding al gewassen zie ik. Ik vrees dat de vlekken dan al diep in de stof getrokken zijn. Maar je kunt iets proberen met bovenstaande tip).

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tips.php?rubrie...

Zet de kleding eens een tijdje in half citroensap en half water een paar uur en was het daarna nog een keer. Ik hoop dat het nog lukt op deze manier, kerrie is heel hardnekkig.

Als het kledingstuk echt helemaal wit is, kan je het nog een keer in de wasmachine doen en het spoelprogramma laten doen, en er een scheut bleekwater bijdoen. Helpt bij mij meestal el als ik met hardnekkige vlekken zit die ik er perse uitwil.

Neem een klein bakje en leg het vlekgedeelte erin. Druk de vlek op de bodem van het schaaltje en doe er zoveel korrels Oxi Action in dat de hele vlek bedekt is. Dan een klein beetje goed warm water erbij doen en roeren met een plastic of houten lepel zodat je een soort papje krijgt. Zorg dat de vlek hiermee bedekt blijft. dit laat je nu een paar uren staan. Doe er af en toe een paar druppels water bij en roer het door zodat het niet opdroogt. Na 3 uur controleren of de vlek weg is,anders gewoon doorgaan. je bent er even zoet mee,maar hij gaat eruit. Succes!

gebruik biotex echfa.. lijkt wel wonderspul voor dit soort dingen. te krijgen bij de drogist

Bronnen:
http://www.biotex.nl/producten.asp?prdnaam...

ossegalzeep kan je ook proberen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100