Witte PVC jaloezie zwart verven?

Ik heb een witte jaloezie van pvc en ik wil het graag zwart verven. Wat voor verf moet ik dan gebruiken? Zal een zwarte spuitverf van de Action het ook doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag in de dhz naar een verf die op plastic hecht. Ik zou er voor de zekerheid nog een blanke lak overheen zetten,dat geeft wat exstra sterkte.. Blanke lak kan in glans/halfmat/mat.

Niet aan beginnen omdat dit een fiasco word. Die lamellen kunnen meer buigen dan de verf omdat die harder is. Bovendien vindt de verf geen hechting op die lamellen omdat bepaalde kunststoffen een soort van paraffine in zich hebben. En spuiten kan helemaal niet want waar wil je dat dan gaan doen? In de kamer? Dan zit meteen de hele omgeving vol met spuitnevel wat je overal terug vind. Gewoon zwarte kopen of met die witte blijven leven.

PVC is prima te schilderen met een spuitbusje van de Action. Even proberen en niet te dik in een keer, want de lamel kan niet goed tegen het oplosmiddel. Lamellen van PE of PP kunnen niet geschilderd worden. Weet je zeker dat het PVC is? Toegevoegd na 2 minuten: Lukt het niet met een spuitbusje, gebruik dan watergedragen verf , zonodig na een primer voor PVC.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100