Hoe/waar kom ik aan een stroomverbruikmeter?

Ik heb wel eens gelezen cq gezien dat er stroomverbruik meters op de markt zijn. Dan bedoel ik echt een unitje die je in het stopcontact kan doen en dan digitaal aangeeft wat je huidige stroomverbruik is. Ik kan het maar niet vinden, wie wel?

Toegevoegd na 16 minuten:
ik bedoel niet zoiets als dit http://www.shop4home.nl/bmz_cache/8/878c485dfb599bb794ee3dd4c6f6d6dc.image.300x166.jpg. er was er ook ooit 1 die uitgegeven werd door ik dacht een energiemaatschappij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het apparaat wat je bedoelt heet de 'Wattcher'. Je kunt het apparaatje in elk stopcontact steken die je wilt en deze verteld je dan het stroomverbruik van het gehele stroomnet in je huis. ----------------------- "De Wattcher bestaat uit een meetsensor, een verzendunit en een display. - De Meetsensor meet het verbruik, en is geschikt voor zowel draaischijfmeters als pulsmeters. de sensor is via een kabel verbonden aan de verzendunit. - De verzendunit berekent het gemeten verbruik en stuurt het draadloos door naar de display. - De display toont het verbruik via een oplichtende display. de display kan in ieder willekeurig stopcontact in huis worden geplaatst. De Wattcher kan door de gebruiker zelf worden geinstaleerd." ------------------------- Is ook wel een stukje duurder dan een normale stroomverbruik meter. 129 Euro. Eerste link is de site, tweede de shop.

Bronnen:
http://shop.wattcher.nl/
http://www.wattcher.nl/home

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100