Ik wil geboortetegeltje ophangen. Ik ben bang dat het met zo een "plakkertje met haakje" aan de achterkant, zal vallen. Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dun spijkertje in de muur en dan het haakje aan het spijkertje hangen (zo hangt mijn geboortetegeltje al jaren aan de muur.

er zijn plakkertjes (TESA POWER STRIPS ) te koop die een kilo kunnen houden. dit mag dus geen probleem zijn. ook zit je niet te kijken met een gat in je muur en wil je het tegeltje verwijderen laat de strip geen resten achter.

Er bestaat een ophang systeem voor tegels en borden. Een soort 'spin' (als voor op de fiets) waar je het tegeltje inhangt.

Koop er een mooi houten lijstje voor, die kosten bijna niets en er zitten haakjes aan gespijkerd. Komt je tegeltje nog mooier uit en veilig aan de muur.

Op dezelfde manier als je spiegel ophangt. Wij hebben een soort klemmetjes waar de spiegel in leunt. Te koop bij de doe het zelf zaak. Beschadig je het tegeltje kop niet.

Voor alle zekerheid kan u zo een messing kaderhaakje met een epoxylijm (zie link) erop kleven. Komt gegarandeerd nooit meer los.

Bronnen:
http://www.bison.be/nl-be/producten/647-2-...

met "secondenlijm"of anders contactlijm vast lijmen op te- gel. Staal spijkertje in de muur en klaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100