Wat doe je eerst ? Glasvezelpapier aanbrengen, dit schilderen en dàn pas radiatoren en raamkozijnen lakken of andersom? Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Radiatoren eraf halen en die spuiten of lakken in de ruimte waar je nog moet beginnen. Dan de kozijnen schilderen en dan pas glasvezelen en dit schilderen en tenslotte de radiatoren weer ophangen. Toegevoegd na 49 seconden: Dan hoef je dus alleen de pas geschilderde kozijnen af te plakken met schilderstape als je het glasvezel gaan schilderen.

Bij klussen altijd van vies naar schoon werken. De vieste werkjes het eerst, de schoonste het laatst.

Eerst alles ontvetten en schuren(kozijnen radiatoren) Dan de muren behangen met glasweefsel en afwerken met latex. Als laatst de kozijnen en radiatoren afwerken. Zo zou ik het doen. Toegevoegd na 8 uur: O ja je moet er wel ff op letten of de glasweefsel een grondlaag heeft,zoniet dan moet je het ff overlijmen als het droog is. En dan pas afwerken met latex.

Als je de radiatoren niet verwijdert, zou ik allereerst de radiatoren met hun leidingen en de raamkozijnen schilderen. Dan hoef je niets af te plakken. Is het schilderen klaar, dan het glasvezelpapier aanbrengen. Zou er wat lijm op de kozijnen of radiatoren terecht komen dan die direct met een vochtige doek verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100