Hoe kan ik ervoor zorgen dat er niemand In mijn kamer komt?

Ik heb geen sleutel

Toegevoegd na 32 minuten:
Ik waardeer jullie inzendingen, maar ik zoek een oplossing zonder een daadwerkelijk slot

Weet jij het antwoord?

/2500

bevestig een groot hangslot aan de binnen en buitenkant van de deur, maar meestal is het genoeg om gewoon tegen de gezinsleden te zeggen dat je het niet op prijs stelt, dat zij je kamer ongevraagd betreden. Toegevoegd na 50 minuten: dan zou je toch een bewaker in moeten huren, of een hond aan moeten schaffen, maar dat beest moet dus ook uitgelaten worden, dus dan is je kamer toch momenten onbewaakt, dus zijn 2 honden dan de oplossing, kun je ze om ste beurt uitlaten.

Je kan een extern slot gebruiken. Twee ringen op je deur en deurpost bevestigen, en dan zo'n lockerslotje

Haakje op de deur aan de binnenkant. Weet wel dat als er iets gebeurt, bijv. bij brand, dat men dan je nog zonder veel vertraging moet kunnen redden en niet bijvoorbeeld eerst de hele deur eruit moet halen. Toegevoegd na 1 minuut: Als je bedoelt dat er niemand in kan als je niet thuis bent dan zul je toch echt een slot moeten kopen.

Je kan ook gewoon een deurslot laten plaatsen door een vakman. Uiteraard in overleg !

Als er geen slot op kan of mag,dan kun je een raam/deuralarm nemen,maar dit maakt wel een ontzettend kabaal als het af gaat. Bij onderstaande bron kosten ze 1,95

Bronnen:
http://www.budgetland.nl/raamalarm-beveili...

zorgen dat je de enige bent met een voordeursleutel? ik zou een boobytrap plaatsen als een bordje "verboden toegang' niet voldoende is, en een slot geen optie lijkt. je zou ook een valse hond in je kamer kunnen zetten, of een camera installeren die je in de gaten moet houden en heel vlot (nog voor het betreden van je kamer) ingrijpen. een alarm laten installeren die (als iemand je deur opendoet) een signaal op je mobiel af laat gaan (dan nog ben je te laat, tenzij je niet verder dan een straal van een paar meter bij je kamer vandaan bent) en natuurlijk de 'home alone' toestanden (die niet uitvoerbaar zijn m.i.)

gewoon duidelijke afspraken maken et wie je in huis woont: eerst kloppen , wachten op antwoord, enz.. succes (:

Inderdaad zorgen voor een goede hangslot En anders zet je op een briefje dat je het niet op prijst stelt dat ze in jouw kamer komen, als ze dan een beetje respect in hun donder hebben zullen ze dat accepteren, Als jij dit echt niet vertrouwd en weet dat ze hier lak aan hebben, dan kan je altijd een klacht indienen bij de huurbaas, en eventueel aangifte doen, Het is en blijft jouw eigendom , EN het is privee anderen hebben daar niets te zoekken,

Ik zette vroeger altijd een stoel met op de rugleuning een aantal boeken opgestapeld onder mijn deurklink. Zo kan de deurklink dus niet naar beneden en kan niemand ongevraagd je kamer binnen lopen. Dit werkt uiteraard wel alleen wanneer je in je kamer zit! ;)

Je zegt niet waar je woont. En hoe oud je bent. ALs je 16 jaar bent nog gewoon thuis woont, in het huis van jouw ouders, dan zal dat niet meevallen. Dan is de enige oplossing om daar duidelijke afspraken over te maken. Want dan heb je niet zo veel rechten. Woon je in een ander huis en huur je een kamer, dan is een slot toch echt DE oplossing.

Met een plank te plaatsen onder de klink steunend op de vloer.

Ik heb dit probleem ook. Iedereen komt altijd maar binnen. Daarom heb ik duidelijk afgesproken dat ze(andere mensen in dit huis, mijn gezin dus) eerst moeten kloppen. Vaak vergeten ze het, dus blijf ze er aan herinneren. Ook een briefje op de deur met; Eerst kloppen, kan ze het helpen te blijven herinneren. Bij mij vergeten ze het soms alsnog, dus ik heb een nachtkastje naast mijn bed en die schuif ik dan gewoon een klein stukje voor de deur, en dan krijgen ze de deur niet meer open=) En tegen de tijd dat ze hem weggeduwd kunnen hebben, kan ik allang NEE, Mag niet binnenkomen geroept hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100