Hoe verwijder en bevestig ik een installatie-automaat?

Na bij mijn vorige vraag over kortsluiting even gedokterd te hebben, bleek dat 1 van de installatie-automaten ("stoppen") kapot is. Die moet vervangen worden dus.

Ik zie alleen niet hoe die bevestigd is. Kan ik ergens op internet een (beknopte) handleiding vinden, of kan iemand me uitleggen hoe dat zit?

(Waarschuwingen over veiligheid heb ik niet nodig. Ik neem alle veiligheidsmaatregelen die ik kan en heb op zich redelijk wat ervaring met elektra.)

Toegevoegd na 35 minuten:
Bij nader inzien: voeg de nodige waarschuwingen er ook maar bij. Anderen kunnen nl. ook bij deze vraag uitkomen.

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb er foto's bij geplaatst van de voor- en de bovenkant van de stoppen.

Toegevoegd na 1 uur:
Om wat specifieker te zijn: het gaat om een Holec 065 installatie-automaat.

Toegevoegd na 1 uur:
Ook een foto van de onderkant erbij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Of met schroeven, maar dan was je er zelf wel uit gekomen, of ze zitten op een DIN rail. Op het bovenste plaatje rechts in de link zie je hoe, je moet een pin naar boven (of onder als ie op de kop zit) trekken en dan kan je hem eraf pakken. het beste kan je er een (spannings)schroevendraaier in de pal steken en dan naar boven. (of onder) http://en.wikipedia.org/wiki/DIN_rail NB. pas op.. (vooral ook voor als anderen deze vraag hergebruiken) Toegevoegd na 2 uur: na je foto: het zit op een DIN rail, dus of eraf schuiven of eraf klikken en dat zou klikken moeten zijn. Die laatste foto: Daar zit onder het koperen "nietje" en metalen "nietje" of "paperclip". Dat is (waarschijnlijk) de pin waar ik op doelde. Staat er nog meer op de automaat, wanneer zoeken onder "holec 065" levert niks op en ik heb nog nooit een normaal onderdeel niet kunnen vinden. Bij die meest rechter schroef is te zien dat er iets aan de hand is. (of is geweest) (ik waarschuw niet meer hoor, maar ik zeg er nog wel ff bij dat ik dit soort dingen eigenlijk in het echt moet zien en voelen. Als je er morgen nog niet uit ben zal ik ff in de schuur kijken of ik toevallig deze automaat er tussen heb liggen)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100