Weet iemand waar je zo een stip kan kopen die je in de wc pot kan plaatsen zoadat mannen gaan richten op de stip ?

Ik weet dat je een stip midden in de pot kan plaatsen zo dat mannen gaan richten op de stip en precies in de pot plassen inplaats van naast de pot of op de wc bril of wc rand.

Sorry ik weet geen betere uitleg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet wat je bedoelt. Bijv. op onderstaande website maar als je googlet op "plassticker" vind je nog veel meer websites.

Bronnen:
http://www.megagadgets.nl/toiletstickers.h...

Hier zijn stickers te bestellen en als je erop plast komt er een plaatje tevoorschijn........

Bronnen:
http://www.lupux.nl/toiletsticker-plassticker.html

Wij hebben zo'n stikker gewoon in een sanitair zaak besteld ( brugman )

bij de xenos en action winkels heb ik ze wel eens zien liggen, en via ebay kan je ze ook bestellen in alle kleuren en uitvoeringen, succes

Je kan ook een "cheerio" in de pot plakken. Cheerios zijn ontbijtgranen (net zoals cruesli). Ze zijn rond en net als een donut (klein en rond). Hij blijft plakken omdat het een klein kleverig ding is. Waarschijnlijk als je 1 keer geplast heb, spoelt hij wel weg (en anders wel door het doortrekken) maar het resultaat is hetzelfde. Goed om je zoontje (als het daarvoor is) zindelijkheid te laten trainen. Als het voor je man, buurman, vriend, oom etc is. Dan zijn de stickers een VEEL betere (en goedkopere) oplossing.

Bij de feestwinkel verkopen ze ze ook.

Deze kun je eventueel online bestellen op http://www.plassticker.nl/ , Daar hebben ze zelfs een speciaal pakket voor zindelijkheidstraining

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100