wie heeft er ervaring met het verven van de tegels in de badkamer?

Helaas kunnen we ons geen nieuwe badkamer veroorloven, maar hij moet echt opgeknapt worden. De tegels zijn nu grijswit, maar ik wil ze graag creme hebben.
Ook andere tips om de badkamer lowbudget op te knappen, zijn welkom! Het sanitair is nog goed. Enkel met accessoires als een badmat , tegelstickers etc is het niet gelukt het warmer en netter te maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan daar gewoon bij bouwmarkten potten verf voor kopen. (Bijv. Flexa Tegelverf) En daar weten ze er alles over, dus het zal wel lukken.

ik! Je moet ze eerst goed schoon en vetvrij maken. Dan opschuren en primer er op. Vervolgens speciale tegelverf. Prima te doen. Eerst primer gebruiken geeft het beste resultaat. Vraag er naar in de bouwmarkt.

De tegels zou je met betonverf kunnen verven. Ik heb een mooie plastic varen en hangplant in mijn badkamer. ( plastic omdat ik geen daglicht in de badkamer heb) Van je handdoeken rolletjes maken en in een piramidevorm opstapelen. Een groep stompkaarsen bij elkaar zetten.

oa bij xenos hebben ze leuke tegelstickers waarmee je je badkamer ook goedkoop op kunt leuken. of misschien een leuk douchegordijn bijvoorbeeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100