Hoe hoog zijn de verzendkosten bij Amazon.de?

Ik wil iets bestellen bij amazon.de omdat ze zeggen dat dat goedkoper is. maar de verwarring zit bij de verzendkosten. sommige zeggen dat er geen verzendkosten zijn wanneer je producten koopt die duurder zijn dan 29 euro. maar sommige zeggen dat die verzendkosten er gewoon bijzitten. Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een bedrag boven de 29 euro zitten inderdaad geen verzendkosten. Dat staat ook expliciet bij de beschrijving van de kosten van het product (en wordt meermaals op de site aangegeven). https://www.amazon.de/dp/B01GJEE9BG/ref=asc_df_B01GJEE9BG1539777600000/?tag=pricewatch-21&creative=22398&creativeASIN=B01GJEE9BG&linkCode=df0&language=nl_NL --- Als je totaal niet aan de 29 eu komt kijk dan op de afbeelding https://bin.snmmd.nl/m/njpyr1aw0kjf.jpg

Toegevoegd op 17 oktober 2018 15:12: bron, tekst
Bronnen:
https://www.amazon.de/gp/help/customer/dis...

Bij bepaalde producten of een bepaalde hoeveelheid of bestelbedrag kunnen er bij Amazon.de geen verzendkosten worden berekend maar dat moet er dan wel bij staan. Ik heb eens een aantal DVDs besteld en voor deze werden geen verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt bij twijfel ook even informeren bij Amazon.de, maar volgens mij moet het echt bij het artikel vermeld staan of er wel of geen verzendkosten worden berekend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100