Waarom mogen mannen en vrouwen niet bij elkaar in de paskamer van de Primark?

En dan bedoel ik niet letterlijk in het pashokje, maar gewoon om te beoordelen of de kleding leuk staat of niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk heeft de Primark deze regel ingesteld om twee redenen; 1. Voorkomen van diefstal 2. Voorkomen dat mensen 'privé' zaken gaan uitvoeren in het hokje. De regels zijn trouwens niet dat een man en vrouw niet samen mogen, maar dat er er maar één persoon in het hokje mag. Hierbij maakt het niet uit of het man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man is.

Omdat het daar waarschijnlijk vaak druk is zodat 't personeel makkelijk 't overzicht verliest..en dan worden de hokjes gebruikt voor iets anders dan kleding passen: Vrouw past sexy jurkje,haar man keurt..hij vindt 't 'n heel leuk jurkje en wil haar dat graag laten voelen.. en wel te plekke. Daar vliegen de spetters vanaf zeg maar. Dat vindt 't personeel niet leuk.

Je stelt de vraag niet helemaal breed genoeg. Mannen en vrouwen mogen niet samen in pashokjes maar 2 vriendinnen mogen ook niet samen. Zie de link voor een aantal klachten die op internet staan hierover. De reden zou wel eens kunnen zijn dat je met twee personen een hokje eindeloos bezet kunt houden. De één gaat er even uit, haalt iets nieuws en komt weer terug en dan gaat nummer 1 kleding ruilen voor een nieuwe set. Gezien de belachelijke wachttijden die ze daar hebben voor je eindelijk kunt passen proberen ze dit fenomeen waarschijnlijk zo veel mogelijk te voorkomen.

Bronnen:
http://www.klacht.nl/primark/klacht/klacht...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100