Waar kan ik veiligheidsfolie voor het raam kopen?

Het gaat om een binnendeur. Hier moet folie op zodat wanneer de ruit breekt het glas bij elkaar gehouden wordt. Ik heb een stuk nodig van 136 bij 56 cm. En moet dit folie aan beide kanten van de deur of is een kant genoeg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit mag je niet zelf plakken, maar dat moet een gespecialiseerd bedrijf doen, zie de link in de bron. In de bron ook zo'n bedrijf. Toegevoegd na 3 minuten: Bron was blijkbaar fout, je mag het ook zelf doen en dan kun je het hier bestellen: http://www.koomengroep.nl/Pagina.aspx?ch=1364&pch=1362&title=..........%20veiligheidsfolies hier ook een uitleg over hoe je het zelf kan doen: http://www.koomengroep.nl/Montage.aspx

Bronnen:
http://www.gemabv.nl/vlakglasfilm-veilighe...
http://www.veiligheid.nl/tips-en-advies/ki...

Deze folie plak je aan 1 kant, naar mijn weten de binnenkant (zodat de schreven buiten blijven). Mocht er toch een raam breken / gebroken worden (dat blijft mogelijk met de speciale folie), plak dan zo snel mogelijk gewone raam folie aan de buitenkant. Dit om te voorkomen dat er toch scherven los komen. Toegevoegd na 34 seconden: Schreven = scherven.

Het folie dat jij nodig hebt is in elke bouwmarkt en verfwinkel te verkrijgen en zoals voorgaande schrijvers het al aangeduid hebben is aan een zijde plakken voldoende. Voorkeur gaat u naar de zijde waar de deur naar toe opendraait.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100