Is de munt die je op: https://www.gratisuitgifte.nl/?utm_source=IMA&utm_campaign=IMA&utm_medium=IMA&utm_medium=IMA-10# kan aanvragen echt en gratis?

Er zijn er maar 1250 en hij kost op de website van de maker gewoon geld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Pas op. Ja die munt is gratis, daarna zit je vast aan een reeks munten die je moet betalen https://nederlandreview.nl/algemeen/hollandsche-munt-gratis-uitgifte-ervaringen-beoordelingen-reviews "Hollandsche munt - Gratis uitgifte - Onbestelde munt Nadat ik een gratis munt had besteld kreeg ik ongevraagd de 2de munt uit de serie. 4 Keer gemaild hoe ik deze munt kon terugsturen, geen reactie. Nu dreigen ze met incassobureau en krijg ik ineens de mailcorrespondentie toegestuurd, incl het retouradres. Hun mail aan mij was zogenaamd onbestelbaar retour. Ja dan is het logisch dat je betalingsherinneringen blijft sturen ipv dat je gelijk schriftelijk contact opneemt. Nu heb ik dus eindelijk het retouradres, maar wordt ik wel gedwongen om kosten te maken (aangetekend versturen) voor iets wat ik niet heb besteld. Wat een flut bedrijf. Hier bestel ik nooit meer iets. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken."

Ik heb zelf ook het "gulden tientje" besteld en ontvangen, hoefde alleen verzendkosten te betalen. Ik heb verder niks betaald daarnaast, kreeg tijdens het bestellen wel nog een tiental "aanbiedingen". Ik vind het zelf wel een grappig verzamelobject, omdat ik zelf ook allemaal oude munten heb, maar ik snap je verdenking.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100