Helpt vaseline tegen bultjes op je hoofd (kleine puistjes)??

Ik heb bij een andere vraag gelezen dat iemand zij dat vaseline tegen van die kleine bultjes op je hoofd helpt, bij hem waren ze na 2 weken weg. Nu wil ik weten of dat echt zo of dat het maar gewoon geklets is ?? Ik heb namelijk niet egt puisten maar gewoon van de kleine bultjes net alsof het kippenvel is zal ik maar zegge.
weet iemand of vaseline daartegen werkt of niet werkt??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij werkt het niet. Vaseline werkt om pijn en wonden te verminderen. Ik heb zelf ook last van die kleine bultjes, en bij mij werkt SebaMed Clear Face enorm goed!!!

Door vaseline op je puistjes te smeren, kan het alleen maar erger worden, want beide zijn zeer vet. Ik raad het je dus niet aan.

Niet insmeren met vaseline! Dat verstopt alleen maar waardoor het erger zal worden. Wassen met kindershampoo ( niet agressief, wel schoon) en eventueel een zachte babylotion. Dat verzacht de schone huid en werkt verfrissend ; verkoelend.

Niet doen, zoals al eerder vermeld wordt is vaseline erg vet. Wat je zou kunnen doen is ermee naar een schoonheidsspecialist, die kan je puistjes "uitlepelen"en ontsmet de huid daarna grondig. Doet geen pijn en dan kan je je huid ook mooi bijhouden. Dit lijkt mij beter dan vettige cremes, zalven en of vaseline. PS, mijn vriendin sneed wel eens een aardappel doormiddel en smeerder haar gezicht, puistjes hiermee in en de volgende dag was het mooi ingedroogd. MIsschien nog een tip waar je iets aan hebt. Groetjes

op clearface-people.be vind je tips & tricks om snel van puistjes af te raken. Je vindt er raad voor elk huidtype. ik gebruik sinds september 's morgens en 's avonds de wasgel van Manhattan Clearface (Kruidvat België). op kleine bobbeltjes en op de rode puistjes breng ik de SOS Puistjes Stop aan. Ik merk onmiddellijk het verschil. Ik hou dit een tijdje vol tot de puistjes weg zijn. De wasgel blijf ik elke dag gebruiken zo blijf ik puistjes vrij,... je vindt heel veel info en ook coole wedstrijden op clearface-people.be. op facebook worden de promoties aangekondigd. Ik las net dat je vanaf 23/8 1 product gratis krijgt bij aankoop van 1 clearface product bij Kruidvat. ik ga er zeker van profiteren om een wasgel en een cover product te kopen! In joepie las ik er in juni een lovend artikel over!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100