Wat voor een mascara kun je het beste gebruiken als je gaat zwemmen?

Altijd als ik ga zwemmen, of naar het strand ga.. Wil ik toch graag mascara op. Elke keer weer, ook al is het waterproof, loop het uit. Ik heb ook al een transparante mascara gebruikt, maar dat werkt ook niet. Zijn er oplossingen voor zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik verf mijn wimpers zelf, dat is niet heel moeilijk. Gebruik wel een verf die speciaal voor wimpers bedoeld is, ga dus niet klungelen met gewone haarverf. De verf blijft een week of zes zitten. Ik gebruik het in combinatie met kleurloze wimpergel, dan ziet het er precies uit als mascara. Als ik ga zwemmen, laat ik de wimpergel weg, en heb ik nog steeds mooie lange zwarte wimpers. Je kunt de wimperverf in ieder geval krijgen bij de Etos, in de kleuren zwart of bruin. Het zit in een zilverkleurig doosje. Als je het niet kunt vinden, vraag er dan naar, soms ligt het een beetje weggestopt. En natuurlijk: lees de gebruiksaanwijzing, en hou je eraan! Het blijft toch verf die je vlak bij je ogen gebruikt.

Je kunt misschien overwegen om je wimpers te laten verven. Dit kan heel makkelijk bij een schoonheidsspecialist. Is zo gebeurd en je hebt geen last meer van uitlopende mascara!

Toch een waterproof mascara gebruiken. Die van L'Oreal is heel erg goed. Geloof dat het tot beste waterproof mascara van 2009 is gekozen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100