Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan je mooie feestelijke jurken kopen voor meisjes van 11/12 jaar?

Mijn dochter heeft een kerstdinner op school en heeft daar geen jurk voor (die van vorig jaar is te klein) maar kon nergen een mooie jurk vinden zonder poespas of pailletten

Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
in: Mode
1.8K
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Op internet Zalando, HM.
Even op marktplaats kijken (desnoods in de omgeving), omdat de jurk waarschijnlijk volgend jaar weer te klein is.
Let wel op leveren!!!! Misschien wordt de jurk niet op tijd geleverd. Fysieke winkels kan ik niet op antwoorden, omdat ik natuurlijk niet weet waar jullie wonen. Succes mams, snel aan de slag ;-)
dudemeister
5 jaar geleden
Je kunt ook eens kijken eens bij verhuur van kleding bv greetverkleedt.nl

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Op Zalando zijn best leuke feestjurken te vinden die voldoen aan de vraag. Bijvoorbeeld of https://www.zalando.nl/gap-girls-active-cocktailjurk-gp023f0b1-q11.html (ook in donkerrood) of https://www.zalando.nl/benetton-dress-cocktailjurk-dark-red-4be23f06q-g11.html (ook in ivoor) of https://www.zalando.nl/play-up-velvet-dress-korte-jurk-dark-blue-pld23f00g-k11.html of https://www.zalando.nl/friboo-cocktailjurk-peacoat-f5723f037-k11.html (in zachtroze zónder strik).
(Lees meer...)
Amadea
5 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding