Waar kan ik een nep neus piercing kopen?

Ik ben 12 en wil graag een piercing. Van me vader mag ik er wel een maar, hij vind me nog te jong. En van me moeder mag het gewoon niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je hebt van die kleine diamantjes die je gewoon op je neus kunt plakken doet geen pijn en je kan ze erzo weer afhalen deze heb je ook voor op je nagels

HALLO!! je bent 12!!! je vader heeft gelijk!! je bent veeeeeeeeeeel te jong!!! en het is echt niet stoer ofzo hoor!! 1. doe het gewoon met een stift...( een stipje op je neus) 2. maak het zelf 3. bij de 'ik wil stoer doen' winkel 4. bij de zeeman 5. bij de action

de meeste sieradenwinkeltjes verkopen neusklemmetjes met een steentje of knopje, dat komt het dichtst in de buurt van een piercing. ze staan erg leuk, maar zitten niet echt fijn: je moet ze stevig aandrukken wil je ze niet verliezen.

Er bestaan ook oorbelletjes met een magneet. Die kun je natuurlijk ook als neuspiercing gebruiken. Ze zijn in veel sieradenwinkeltjes te koop, en ook via internet. zoek bij magneetoorbellen...(vaak diamantjes of andere steentjes, of zilveren bolletjes)

goed plan. een nepper installeren.. deze gaat niet door een gaatje maar met een clipje kijk bij de wat betere juwelier succes!

In bijna alle winkels waar ze sieraden verkopen.

Bij de Claire's zijn ze te halen. Nep neus kan ook een nep lippiercing zijn. Dingen klemmen wel behoorlijk en zitten altijd in de weg.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100