Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar koop ik (sweet) lolita kleding?

Hallo, Ik ben op zoek naar (sweet) lolita, fairy kei kleding.Ik heb al een echte lolita winkel gevonden in Bilthoven maar dat is een beetje ver.Als je een paar site's of winkels weet wil ik graag een antwoord :).

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Mode
8.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Bij cosplaymade.com kun je hiervoor terecht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Je zou op Chinese websites kunnen kijken zoals: dresslink.com en aliexpress.com. Hier verkopen ze vaak ook dit soort kleding. Het enige nadeel is dat je met creditcard of Paypal moet betalen, kan niet met iDeal of iets.
En let goed op de maat, vaak staan de afmetingen er wel bij in centimeters, de kleding is daar namelijk een stuk kleiner, scheelt vaak 1 tot 2 maten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het licht aan je budget. Als je een ruim budget hebt kan je op de dure lolita sites kijken zoals: http://angelicpretty-onlineshop.com/ en http://www.babyssb.co.jp/online-store/. Je zou ook op goedkopere sites een kijkje kunnen nemen zoals op http://bodyline.co.jp/en/LOL/One.html#page=1&top=400&. Als jezelf even wilt kijken voor een geschikte prijs zou je ook op http://www.my-lolita-dress.com/ kunnen kijken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding