Hoe noem je beenwarmers voor de onderarmen? En waar koop je deze?

Ik ben opzoek naar soort beenwarmers, maar dan voor de onderarmen. Zonder dat deze over de duim of hand heen hoeft en die een beetje strak zit. Bestaan deze en waar zijn deze dan te koop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze heten armwarmers of armstulpen, heb ik zojuist gevonden. Ze blijken te koop te zijn via allerlei websites en bij verschillende winkels. Met de termen "armwarmer(s)" of "armstulp(en)" kan je via Google zelf een goede website of winkel vinden. Welke armwarmers strak zitten, is niet te zien aan de afbeeldingen op de websites. Toegevoegd na 7 uur: Een toevoeging op verzoek: V&D en Perry Sport verkopen armwarmers van het merk Ultima (kleur: wit), volgens de websites ideaal voor wielrenners in kouder weer, voor € 21,99:

Bronnen:
http://www.perrysport.nl/biking-accessoire...
http://www.vd.nl/sport-en-vrije-tijd/runni...

Ik zag je vraag en dacht direct aan een soort van "brace" ken je die, bijvoorbeeld om je tennis arm of elleboog of om je pols, maar misschien zijn ze ook te koop voor een hele onderarm. Een beenwarmer was eigenlijk voor bescherming van je scheenbeen, een vrij stug doorgestikt stuk stof, langwerpig, dat je onder je kousen moest doen, hoe wil je dat aan je onderarmen vastmaken? Lijkt me toch een probleempje... Je koopt ze in de goede sportwinkel waar ook andere hockeyspullen te koop zijn, hockeyballen, hockeysticks etc. Toegevoegd na 5 uur: Ik denk dat je "Tubigrip" bedoelt, dit is een medisch hulpmiddel, een soort rekverband dat medisch gebruikt wordt, dus informeer je goed en koop het niet strak, Ik heb het hier op de rol (10 mtr) maar je kunt het per ik dacht meter kopen. Een goede apotheek zal je kunnen voorlichten, maar let op zijn ook erg duur! Online heb ik er meerdere gevonden, scheelt een hoop met de echte apotheek, maar je zal eerst een maat moeten zoeken/vinden die niet te strak is. Succes. http://www.twenga.nl/tubigrip-verband.html#b=8257&c=75506&st=0&cm=1&tpl=0

Koop gewoon een paar kniekousen en knip de voet eraf, desgewenst afwerken met een zoompje ( kan met de zigzagmachine of gewoon met de ). Spotgoedkoop en in elke gewenste kleur! Het werkt prima, zo doe ik het al jaren.

Wielrenners dragen dergelijke armwarmers op koude dagen, dus bij een fietsenwinkel of goed gesorteerde sportzaak kun je ze wel vinden. Let wel, deze zijn puur functioneel, dus niet erg modieus.

Dan kom je uit bij onderarmbedekking of mouwtjes die moslima's dragen. Op onderstaande site zijn ze te koop. http://www.islamproducten.nl/mouwtjes/1070-mouwtjes.html

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100