Ik zoek goede snowboots voor mijn zoon, waar vind ik die?

Ik zoek snowboots voor mijn zoon, maat 34/35, ik ben een beetje aan het rond kijken. Maar het is of duur (+60 euro) of troep (scapino e.d.)

Ik ben zelf erg fan van meindl, maar om voor een laars, wat meneer misschien 2 maanden aan doet, vind ik de prijs het echt niet waard.

En tweedehands vind ik geen optie als het om schoenwaar gaat.

Iemand nog een goed adresje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toch maar naar een gespecialiseerde sportwinkel, waar men kwaliteit verkoopt. Vergeet niet,dat je zoon zijn hele leven met zijn voeten moet doen. Waarschijnlijk vind je nog wel mensen die de (amper gebruikte) schoenen willen overnemen, als hij er na 1 winter is uitgegroeid, dan ben je toch nog redelijk goedkoop uit.

Je zou een op de zwarte markt in Beverwijk kunnen kijken. Of (als het geen haast heeft) wachten tot na de winter. Dan staan veel "winter producten" in de aanbieding. Verder zou je het eventueel in het buitenland (Duitsland of België) kunnen proberen. Dan kan op bepaalde merken soms € 20,- schelen.

als je geen bezwaar hebt om ze on line te bestellen is dit misschien een optie ,mijn zoon besteld er wel eens in verband met de scouting

Bronnen:
http://www.campveltoutdoorshop.nl/Webwinke...

Kijk eens op www.avantisport.nl Wel online, maar prima service ook geen probleem als je iets wilt terugsturen. Toegevoegd na 1 minuut: Klik eerst op wintersport, daarna op kinderen, dan krijg je direct snowboots in beeld. Heel betaalbaar.

Als ik zo eens rondkijk, hebben veel webshops sale op de goede merken! Je kan zeker eens kijken bij Zalando, Assem,... etc. Ik koop er mijn moonboots ook altijd, en ben er heel tevreden over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100