Waar kan je het beste een kinder Bjorn Borg boxer kopen?

Ik heb veel gezocht enzo, maar ik kon het niet vinden. Dus waar koop je ze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je bij een sportwinkel als Time Out of Aktiesport makkelijk een paar van die boxers kunt krijgen. Anders heeft bij ons de Kelly ze ook liggen. Ik dacht dat die zo makkelijk te verkrijgen waren?

Sinds ongeveer een jaar worden er geen kinderboxers meer gemaakt, dus ook niet verkocht ban Björn Borg. Het is dus niet zo vreemd dat je ze niet kunt vinden. Damesmaat XS is momenteel de kleinste maat. Misschien heb je nog een kleine kans in de outletwinkel van Björn Borg in Bataviastad.

Ik heb er onlangs nog wat zien liggen bij Dirk, de drogisterij van Dirk van de Broek, maar dat is al wel weer enige weken tot zelfs een paar maand geleden, dus ik weet niet of ze ze nog hebben. Ik snap nog steeds niet wat er nu zo vreselijk populair is aan een onderbroek die niet netjes in je broek blijft zitten met de naam van een bejaarde tennisser erop , maar daar gaat de vraag gelukkig ook niet over....

Hier misschien....... http://www.boxerdirect.nl/shop/collectie.php?merk=bjorn_borg&categorie=boxershorts&geslacht=jongens

Ze staan op marktplaats. Bjorn borg, heren daar staan ze ook voor kinderen tussen. Toegevoegd na 41 seconden: Misschien op de markt, daar zie ik ze bij ons nog geregeld liggen.

Je kan het ook es op ebay proberen. Heb er zelf boxers voor mn dochter gekocht.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100