Waar kan ik spijkerbroeken vinden in mijn omschrijving, liefste gewoon een winkel waar ik kan passen??

Doordat ik Prikkelbare Darm heb, heb ik een bolle buik. Omdat ik ook wat dikker ben, is dit dus erger. Maar mijn probleem is, is dat de maat van mijn beuk/heupen, niet overeenkomt met mijn kont en mijn bovenbenen. Vaak zijn de broeken ook te lang. Daardoor ben ik heel vaak aangesteld op trainingsbroeken en elastiek. Ik ben op zoek naar een echte spijkerbroek (liefste skinny jeans) (dus geen jegging) die bij de buik ruimer zitten, dan bij de bovenbenen. Waar kan ik deze vinden, behalve dan op de zwangerschaps afdeling?
Of hoe moet ik naar zo'n broek opzoek, zonder dat ik er heel veel geld voor neer leg voor bijvoorbeeld een coupeuse.
Bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je ook wel eens een spijkerbroek in een gewone damesmodezaak gepast? Daar hebben ze speciaal korte maten, ook in skinny uitvoering. Als je daar een grotere maat van neemt zou dat best eens goed kunnen passen. Die broeken zijn van merken zoals Zerres, Brax, en Rosner.

Grote maten afdeling van de h&m moet toch wel iets bij zitten? Denk dat je bij veel kledingwinkels naar de iets grotere maten moet kijken dat je toch wel ver komt

Het is misschien niet helemaal wat je zoekt maar wel comfortabel en ik denk misschien wel passend voor je probleem. Op de onderste bronvermelding kun je ze bestellen in NL. Je zou de broekspijpen op maat kunnen laten maken mochten ze te lang zijn. Ik hoop dat het een alternatief voor je is.

Bronnen:
http://www.trendvertise.com/pajama-jeans/?rid=103
https://www.pajamajeans.com

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100