Wat is gebruikelijker met of zonder onderbroek slapen?

Ik had dit weekend een nieuwe oppas die het maar vreemd vond dat de kinderen onder hun pyama nog een onderbroek droegen. In mijn ogen is dat heel normaal, volgens haar niet. Ik vond het maar vreemd maar zij mij ook. Zijn er meer mensen die zonder onderbroek in hun pyama slapen?

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik bedoel niet hoe jij slaapt, maar als je een pyama aanhebt, draag je er dan wel of geen onderbroek onder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Puur praktisch gezien, met pyjama en zonder onderbroek kan je wel die pyjama elke dag in de was doen, pff. Mét onderbroek kan die wel wat dagen mee lijkt mee. Doe je uiteraard elke dag vers ondergoed.

Persoonlijke vraag ;) Geen pyjama, wel boxershort.

Gewoon helemaal naakt :-)

Als ik een pyjama aan heb dan wel met boxershort. In de zomer alleen een boxershort of naakt als het erg warm is en dan bovenop de dekens :)

Ik denk dat er in dit geval niet echt iets 'gebruikelijk' is. Het is maar net wat je zelf gewend bent en, als je volwassen bent, zelf het prettigst vindt. Ikzelf wil niks aan m'n lijf hebben dat ook maar enigszins kan knellen, dus ook geen onderbroek. Voor kinderen zou ik persoonlijk dus ook niet voor een onderbroek kiezen. Gewoon vanuit mijn eigen gewoonte. maar nogmaals; Het is maar net hoe je je er zelf over voelt. Dat geef je ook mee aan je kids.

Ik vind met ondergoed. Dat is hygiënischer. Maar iedereen verschilt daarvan met mening. Iedereen moet ook gewoon doen wat ze willen, meestal wat je gewent bent.

Geen pyjama, wel ondergoed.

Voor mij is het heel logisch om onder mijn pyama een onderbroek aan te hebben. Is toch ook heel onhygiënisch zonder onderbroek. Kun je je pyama iedere dag in de was doen. Andersom vind ik wel logisch. Alleen een onderbroek en geen pyama. Zo slaap ik vaak ook.

Uitgaande van de aanbeveling om met zo weinig mogelijk knellende 'kleding' je nacht door te brengen, zou een pyama voldoende kunnen zijn. Je zou zelf eens moeten onderzoeken wat jij lekker vind dragen in bed en niet wat gebruikelijk is.

Pyama mét onderbroek. Lange nachtpon zonder onderbroek.

Altijd ondergoed onder mijn pyamabroek. Had eerlijk gezegd ook nog nooit gehoord dat mensen dat niet deden (dus niks eronder), maargoed, ieder zijn eigen ding.

Onderbroek + oud T-shirt Toegevoegd na 1 minuut: Omdat mijn vader ambulanceverpleger was en vertelde over mensen die bij een brand zonder kleren de straat op moesten.

man altijd onderbroek onder pyjama eventueel geen pyjama. vrouw nachtpon zonder of naar wens met onderbroek.

Alleen een boxershort en geen pyama.

Nooit pyama wel oderbroek met oud shirt. T of Polo.

Geen pyama, wel onderbroek. Overigens vind ik het veel vreemder dat een nieuwe oppas meldt dat hij/zij dit vreemd vindt.

De kids waar ik op pas hebben gewoon ondergoed eronder aan hoor! En ik trouwens zelf vroeger (en nu nog steeds) ook. Ik vind 't niet echt lekker om helemaal naakt. Al moet ik zeggen dat ik nu ondergoed *kuch.. lingerie* aan heb om hele andere redenen dan vroeger ;)

ponnetje, blote bips..

Uiteraard moet iedereen de dingen doen die ze zelf prettig vinden. Naar mijn mening ligt dit bij kinderen iets anders, ze kunnen als ze ouder zijn altijd nog kiezen om het anders te doen. Ik denk dat het beter is kinderen te leren ondergoed te dragen, niet alleen is het uit hygienisch oogpunt beter, maar denk ook eens aan logeerpartijtjes, schoolreisjes e.d. In zulke gevallen vindt ik dat een kind ondergoed aan hoort te hebben. Mijn allereerste gedachte bij je vraag en deze reactie reactie zag ik ook al verder bij de antwoorden staan. Ik vind het een stuk vreemder dat een oppas opmerkt dat een kind geen ondergoed draagt, dit vervolgens nog benoemd ook en dan ook nog gaat zeggen dat het niet normaal is! ???? Ik vind de opmerking van de oppas niet helemaal normaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100