Zoals vele vrouwen ( en misschien ook wel mannen!) scheer ik mjn benen mooi glad met dit mooie , korte rokjes, weer....

maar ik kan wel aan de gang blijven.. want ze komen eens zo hard weer terug..en nog vaak donkerder ook!
:-(
Hoe kan dat en wat doe ik er tegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Harsen! Het beste is met suikerhars,en dat kun je trouwens zelf maken. :)

Ja dat klopt; hoe meer je jezelf scheert, hoe sneller, dikker en donkerder de haartjes helaas terug komen. Wat ik hier persoonlijk tegen doe is mij niet al te vaak scheren. Als ik regelmatig in rokjes loop en op het strand lig, zoals op vakantie, doe ik het zelfs ook niet elke dag. Er zijn dan weleenswaar dagen waarop je met kleine donshaartjes op je benen rond loopt, maar tenzij je voelt of het van dichtbij bekijkt, zie je dit heus niet. Iedereen loopt immers ook niet steeds op je benen te letten. In de winter scheer ik mijn benen nauwelijks, hoogstens wanneer mijn vriend dit graag wil. Dit heeft dus als voordeel dat ik er minder last van heb dat de haren zo gauw en dik terug komen. Zodra je begint met scheren en blijft scheren omdat je niet wilt dat ze terug komen, begin je namelijk een onmogelijke strijd. Als je er echt mee zit kun je ook overwegen om je haren binnen een aantal weken weg te laten laseren; dan zullen ze nooit meer terug komen. Ook kun je kiezen voor een wax behandeling of dit zelf doen; het schijnt dat je haren dan ook iets langer weg blijven dan bij scheren.

En dikker waarschijnlijk. Dat zegt mijn vriendin ook als ik vraag waarom zij niet haar snorharen scheert. Zij harst die dan ook. Met harsen begin de groei van haren opnieuw. Met scheren groeien ze alleen verder door. Waarom scheren mannen zich? Waarom harsen zij niet?

een epilady verlost je voor langere tijd van je beenharen, maar je moet er wel tegen kunnen, ik vind het te pijnlijk.

Harsen!! :-) blijven je benen lekker glad. Dikker en donkerder komen je haartjes trouwens niet terug hoor. Lijkt alleen maar zo omdat het stoppels zijn.

Dan is harsen echt een hele goede oplossing. Regelmatig laten doen bij een schoonheidsspecialiste. Hoe vaker je het doet des te minder haren komen er dan terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100